Vi tar för tillfället inte emot några ärenden via telefon & svarstiden på mejl & Facebook är tyvärr längre än vanligt.
Leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Takspotlight Eik 3 grå

Art.nr: 9048629

349,00/st
  • Takspotlight Eik 3
  • Exklusive ljuskälla
  • Färg: Grå
  • Nordlux
Finns i lager butik
Lagerstatus uppdaterades senast: 14 jul 2020 12:22

Produktbeskrivning

Takspotlight Eik 3 grå

Letar du nya lampor och funderar på att sätta upp spotlights? Med spottar i taket kan du skapa ett ljust och välkomnande hem med snygg och effektiv belysning.

Takspotlight Eik 3 är en stilren och praktisk taklampa med tre spottar. Takspotlighten ingår i Eik serien som är en dekorativ serie av spotlights i snygg, enkel design. Takspotlight Eik 3 gör sig snygg på olika platser i hemmet och passar i såväl hall, kök som vardagsrum, sätt upp den antingen för att skapa fokus eller för att ge en mysig stämning genom att diskret vinkla spottarna och ljuset. Spotlighten kan både ge ett ordentligt och effektivt ljus samtidigt som spottarna ger en mer diskret belysning när de vinklas.

Designen på spotlighten är snygg och enkel vilket gör dem till en dekorativ men diskret inredningsdetalj. Just den här takspotlighten är grå till färgen vilket ger en modern och stilfull ton till inredningen. Takspotlighten är tillverkad av metall och har längden 45 cm, djupet 15 cm och diametern 8,6 cm. Takspotlight Eik 3 säljs exklusive ljuskälla.