Tillbehör kakel & klinker


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Tillbehör för kakel & klinker!

Håller du på att renovera badrummet eller har det blivit dags för en uppfräschning av köket? Kakel och klinker ger en fräsch, modern och elegant känsla till rummet, det är ett hållbart val som är enkelt att hålla rent och faktiskt inte så svårt att montera på egen hand. Med rätt tillbehör och noggrannhet i arbetet så är det enkelt att lyckas få till ett fint resultat på både väggar och golv. Här hittar du mängder av tillbehör till kakel och klinker så att du har allt du behöver för din renovering.

Stort utbud av tillbehör till kakel & klinker

Om du ska kakla eller lägga klinker så hjälper vi dig på vägen. I den här kategorin hittar du ett stort utbud av tillbehör till kakel och klinker. Vi erbjuder alla verktyg du behöver för både att sätta kakel och att lägga klinker, här hittar du bland annat kakelskärare, kakelsnöre och putsbräda. Vi erbjuder även fogpinnar, fogskrapa, kakelkryss och kakeltång och dessutom kan du köpa kakellister i olika storlekar som hjälper dig att få till de sista detaljerna och ger ett elegant helhetsintryck. Med rätt verktyg och tillbehör och ett noggrannt utförande så kommer du defenitivt att lyckas med renoveringen. 

Kakel och klinker i våtrum

Om du ska renovera badrum eller andra våtutrymmen är det viktigt att allt går rätt till för att dina försäkringar ska gälla. Säkerställ alltid hantverkarens behörighet och kontrollera att hantverkaren har våtrumslicens. Se även till att du får ett våtrumsintyg efter att renoveringen är klar. Om det skulle uppstå några problem i framtiden är våtrumsintyget viktigt för att garantier och försäkringar ska gälla.

Du kan absolut kakla eller lägga klinker själv, även i våtrum. Men försäkra dig om gällande branschregler samt bestämmelser med ditt försäkringsbolag och även med en eventuell bostadsrättsförening.

Allt du behöver för att montera kakel och klinker

Oavsett om du vill sätta kakel och klinker i våtrum eller någon annan stans i hemmet så har vi tillbehören som du behöver! Hos oss kan du köpa kakel, klinker och tillbehör av hög kvalitet till ett lågt pris.

Kakel hittar du här och vårt utbud av klinker hittar du här. Vi erbjuder även stt stort utbud av Fix och fog samt produkter för tätskikt i våtrum

Välkommen in till din jem & fix butik när det är dags att montera kakel eller klinker.

Mer tillbehör för kakel och klinker för pengarna!