Trädgårdsbord


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Trädgårdsbord till uteplatsen!

Letar du efter ett nytt trädgårdsbord till uteplatsen? Här finns bord för både trädäcket, den inglasade verandan och trädgårdsbord att ställa ute på gräsmattan. Vi erbjuder ett stort utbud av trädgårdsbord och försöker varje säsong att ha ett sortiment som ska passa alla trädgårdar. Här kan du hitta stora trädgårdsbord som passar till sommarens alla grillmiddagar och hopfällbara trädgårdsbord som är perfekta att kunna ta fram till studentfesten och midsommarfirandet. Här hittar du även mindre sidobord och cafébord som gör sig snyggt på den lilla uteplatsen eller på balkongen. 

Möblera uteplatsen med trädgårdsbord

Med trädgårdsbord och stolar på utepltsen skapar du en välkomnande och inbjudande känsla. Bjud över grannarna på en kopp kaffe eller duka upp en stor sommarmiddag. Att samlas i trädgården är bland det härligaste med sommaren och därför erbjuder vi trädgårdsbord för alla sommarens tillfällen.

Scrolla upp för att se hela vårt utbud av trädgårdsbord eller besök någon av våra lågprisbyggmarknader för att känna in vilket trädgårdsbord som passar just till din uteplats.

Mer trädgårdsbord för pengarna!