Träfärg Yunik Wood Care Brun 3 L

Art.nr: 9055667

399,00/st 79,80 pr. ltr
  • Wood Care 2-in-1
  • Kulör: Mörkbrun
  • Volym: 3 L 
  • Utomhusfärg och grundfärg i ett

Produktbeskrivning

Yunik Wood Care 2-in-1 Mörkbrun

Mörkbrun oljebaserad färg för trä utomhus. Yunik Wood Care 2-in-1 är en klassisk utomhusfärg och grundfärg i ett. Det är en träfärg av hög kvalitet som tränger djupt in i träet och ger både en vacker yta och ett ordentligt träskydd. Träfärgen motverkar mögel och svamp från att bildas på träet samt innehåller pigment som skyddar träet mot solen.

Träfärg Yunik Wood Care 2-in-1 används utomhus till snickerierier i trä, exrempelvis till staket, inklädnader, skärmar, trädgårdsmöbler och andra snickerier som behöver underhållas och fräschas upp. Färgen lämpar sig väl för att användas på såväl obehandlat som på behandlat trä, inklusive vakuum- och tryckimpregnerat trä.

Träfärg Yunik Wood har en mörkbrun kulör och burken innehåller 3 liter färg. Innan du stryker färgen på träet är det viktigt att rengöra ytan som ska målas ordentligt. Efter målning är färgen dammtorr efter ca 6 timmar, övermålningsbar efter ca 12 timmar och helt genomhärdad först efter 28 dagar. Färgen ska aldrig spädas eller förtunnas. Förvara färgen svalt men där den inte utsätts för frost och håll burken tätt tillsluten.