Trädgårdsprodukter för hela trädgården!

Letar du efter trädgårdsprodukter till ditt trädgårdsprojekt? Välkommen till jem & fix trädgårdsavdelning! Här kan du hitta allt du behöver för att ta hand om trädgården och få till den där uteplatsen som du alltid drömt om.

Vi erbjuder ett stort utbud av trädgårdsredskap för både plantering och underhåll i trädgården, mängder av produkter för bevattning och ett stort utbud produkter för trädgårdsskötsel och växtnäring.

För att rama in, skydda och inreda din trädgård erbjuder vi dig staket och nät för trädgård, uteplats och rabatter. Här hittar du även växthus och förråd samt alla trädgårdsmaskiner du kan tänkas behöva. Vi erbjuder allt från olika typer av gräsklippare till kedjesågar och häcksaxar. Dessutom hittar du ett stort utbud av trädgårdsmöbler för att inreda uteplatsen. Under kategorin för trädgårdsmöbler hittar du stolar, bord, soffgrupper, parasoll, paviljonger och mycket mer.

För dig som älskar ett svalkande bad under sommaren erbjuder vi givetvis även pooler och spabad.

Trädgårdstips och inspiration

Under de olika kategorierna hittar du inte bara produkter, där delar vi även med oss av tips på hur du bäst lyckas med dina planteringar och inspiration för att skapa vackra utomhusmiljöer. Klicka in på den trädgårdskategori som stämmer bäst in på vad du letar efter för att läsa mer och se vårt utbud av trädgårdsprodukter.

Trädgårdsprodukter för trädgårdsfixaren

Har du gröna fingrar som gillar att rota runt i rabatter och plantera om växter? Då har vi mängder av produkter för dig. Här hittar du ett stort utbud av billiga trädgårdsredskap och produkter för bevattning. Här finns även jord och växtnäring som ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas när du planterar samt ogräsbekämpning för att bli av med ogräs och mossa i gräsmattan. Vi på jem & fix vill att alla ska ha råd att sköta om sin trädgård och pressar därför priserna så att vi kan erbjuda dig trädgårdsprodukter till billiga priser!

Vilken trädgårdsmaskin är bäst för dig?

Passar en eldriven, bensindriven eller batteridriven maskin bäst i din trädgård? För att trädgårdsarbetet ska vara roligt och gå smidigt gäller det att hitta rätt trädgårdsmaskiner som passar just dig! I kategorin trädgårdsmaskiner hittar du ett stort utbud av trädgårdsmaskiner av olika märken och modeller, där finns bland annat gräsklippare, grästrimmrar, häcksaxar, kedjesågar samt alla de tillbehör du kan tänkas behöva – självklart till billiga priser!

Vad tycker du är viktigt för att trivas i trädgården?

Utomhusmiljön har en stor betydelse för att fullända den där hemtrevliga känslan. Allt från att rama in trädgården med ett staket, till att pynta med krukor och dekorationer, ger trädgården en välkomnande och trivsam känsla.

Här hittar du skärmväggar som kan sättas upp för att göra uteplatsen till ett eget rum och snygga trädgårdsmöbler för både stora och små trädgårdar. Vi erbjuder allt från hela möbelset, solstolar, och hopfällbara trädgårdsbord till parasoller, markiser och paviljonger. Dessutom kan du hitta flaggstänger, pooler och mängder av produkter för lek i trädgården. 

Vilka trädgårdsprodukter behöver du till trädgården?

Vet du redan vilka trädgårdsprodukter du letar efter? Då kan du ta genvägen genom sökrutan högst upp på sidan. Scrolla upp och skriv in i sökfältet vad du letar efter så hamnar du direkt i rätt trädgårdskategori.

Mer trädgårdsprodukter för pengarna!