Träskruv


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Träskruv för både inom- och utomhusbruk!

Letar du efter billig träskruv av hög kvalitet? Då har du hittat rätt. Här hittar du ett stort utbud av billig kvalitetsträskruv från skruvspecialisten Heco. För att ett bygge ska bli bra är det viktigt att infästningen är ordentlig, därför erbjuder vi ett stort sortiment av träskruv så att du ska kunna hitta rätt skruv för alla dina byggprojekt.

Vilken skruv ska jag använda?

Det är en vanlig fråga, och en rättfärdigad sådan. För det finns skruvar för precis allt. Här har vi samlat vårt utbud av träskruv. Och vad är träskruv? Träskruv är en skruv som är speciellt anpassad för att skruva trä mot trä och bör därför användas till just detta. Träskruven har så kallade sågtänder som sågar sig igenom trämaterialet och därmed både gör skruven både lättskruvad och ger bra fäste.

Hur lång träskruv ska jag använda?

När du ska skruva i trä brukar tumregeln vara att använda en träskruv som är dubbelt så lång som träet som ska fästas. Då får du ett stabilt och hållbart resultat när du skruvar.

Träskruv i olika sorter

Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av träskruv för både inom- och utomhusbruk, för att du ska kunna hitta just den skruv som passar för ditt byggprojekt. Här hittar du bland annat Träskruv TRX en kullrig träskruv med pozidriv, Träskruv TKFX en kullerförsänkt träskruv med pozidriv, Träskruv TFX en träskruv med försänkt pozidriv, Träskruv TFT en försänkt träskruv med torx-grepp, Träskruv Protect 4 och Fransk Träskruv. Nedan ger vi en kortare skruvguide men vill du veta mer om en specifik skruv så kan du klicka in på produktsidan för den skruv du är intresserad av.

Vad är Träskruv Protect 4?

Träskruv Protect 4, en träskruv belagd med ytbehandlingen Protect 4 som är en typgodkänd rostskyddsbeläggning som gör att skruven lämpar sig väl för att användas utomhus. Rostskyddsbeläggningen är testad av Statens Provningsanstalt och godkänd av Sitac att den uppfyller kraven i korrosivitetsklass C4 vilket är samma klass som skruvar i rostfritt stål uppfyller.

Vad är Fransk Träskruv?

Fransk träskruv är en extra grov träskruv som är utformad med ett sexkantigt huvud, likt en mutter och dras åt med skruvnyckel eller skiftnyckel. De grova gängorna gör att den franska träskruven klarar grövre infästningar och skruven kan även används tillsammans med plugg för att göra infästningar mot grova material som betong eller tegel. Fransk träskruv är varmförzinkad, en rostskyddsbeläggning som gör att skruven kan användas utomhus.

Stort utbud av träskruv

Läs mer om våra olika träskruvar på produktsidan för respektive träskruv.

Mer träskruv för pengarna!