Väggfärg 5 Luxi Slate Grey

Art.nr: 9052109

249,00/st 49,80 pr. ltr
  • Väggfärg Luxi 5 L
  • Kulör: Slate Grey
  • Helmatt 5
  • Extra hög täckförmåga

Produktbeskrivning

Väggfärg LUXI Slate Grey - Matt Glans 5

Sugen på en vacker skiffergrå färg på väggarna i hemmet? Då är den här väggfärgen från LUXI någon för dig. Väggfärgen är i kulören Slate Grey och lämnar en helmatt yta på dina väggar. Underlag lämpar sig för den här väggfärgen är betong, mur, puts och tapet. Färgen är lätt att applicera och har en hög täckförmåga vilket gör det enkelt för dig att få ett fint och jämnt resultat. 

Innan du applicerar färgen är det viktigt att noggrant rengöra den vägg som ska målas. För bästa resultat är det viktigt att denna är fri från smuts och fukt. Viktigt att tänka på är även att rummet inte får vara under 10 grader och att luftfuktigheten inte får stiga över 80 %. Lättast att applicera färgen, är med en roller eller en målarborste. 

Färgen torkar på enbart en timme och du kan redan efter två timmar applicera ett nytt lager för att bättra på färgen. Den här färgen tillåter dig alltså att snabbt färdigställa ditt projekt. 

Väggfärgen har en skiffergrå kulör och säljs i en burk om 5 L, där var liter räcker till ca 8-10 m². Färgen förvaras kallt, men frostfritt.
Rör om i färgburken innan användning.