Väggfärg 5 Luxi Thunder Blue

Art.nr: 9052108

100,00/st 249,00/st 20,00 pr. ltr
  • Väggfärg Luxi 5 L
  • Kulör: Thunder Blue
  • Helmatt Glans 5
  • Extra hög täckförmåga

Produktbeskrivning

Väggfärg LUXI Thunder Blue - Helmatt 5

Går du i tankarna att måla om? Väggfärgen Thunder Blue från LUXI, har en varm blå kulör i helmatt glans 5. Den här färgen passar bra in i stora som små rum och lämpar sig bäst till underlag som puts, betong, tapet och mur. Färgen har en extra hög täckförmåga och goda appliceringsegenskaper, vilket gör den enkel att applicera samtidigt som den lämnar ett fylligt resultat. 

Innan applicering är det viktigt att tänka på att väggen ska vara ren och torr från smuts och fukt. En noggrann rengöring av grunden städar bort damm och smuts som kanske inte alltid syns och ökar chansen till ett finare resultat. 

Vid applicering av färgen är det viktigt att tänka på att temperaturen inte ska vara under 10 grader och att luftfuktigheten inte får stiga över 80 %. Det bäst lämpade verktyget för applicering av den här väggfärgen är en roller eller en målarborste. Det tar endast en timme för färgen att torka efter applicering och redan efter två timmar kan du applicera ett nytt lager. Den korta torktiden tillåter dig att snabbt färdigställa ditt projekt så att du snabbt kan hoppa på nästa. 

Den här färgen har en varm blå kulör och säljs i en burk om 5 L, där var liter räcker till ca 8-10 m². Färgen förvaras kallt, men frostfritt. Innan färgen appliceras bör den röras om.

Luxi.jpg