Växthus Garden Room

Art.nr: 9055339

28 795,00/st
  • Växthus Garden Room
  • Mått: 390 x 389 x 276 cm
  • Profil i antracit & rutor i 3 mm tjockt härdat glas
  • Beställningsvara

Produktbeskrivning

OBS! Växthus Garden Room har för närvarande längre leveranstider än vanligt.


Växthus Garden Room 12,9 m²

Förläng sommaren med Växthus Garden Room! Växthus Garden Room gör sig inte bara vackert i trädgården, det ger dig även bästa förutsättningar för att kunna börja odla tidigare på våren och håller odlingssäsongen igång lång in på hösten. För dig som inte gillar att odla och plantera är växthuset ett perfekt uterum där du kan spendera otalaga sommarkvällar med nära och kära. Inred växthuset med ett soffset eller ett trädgårdsbord och några stolar, och kanske en mysig ljusslinga eller två för att skapa hemmets mysigaste rum.

Halls växthus Garden Room ett traditionellt växthus som har funnits i Halls sortiment i mer än 60 år. Det här är den senaste modellen av det traditionella växthuset och det nya Garden Room växthuset har flera nya innovativa funktioner. Det är ett stort och rymligt växthus på hela 12,9 m² som ger dig gott om plats för både odling och umgänge. Växthuset är designat med en dubbel skjutdörr som ger en stor och välkomnande ingång samt fyra stycken öppningsbara fönster som gör att du kan ventilera luften i växthuset och släppa in friska vindar när du önskar.

Växthuset har rutor av 3 mm tjockt härdat glas och starka profiler i antracit som garanterar stabilitet och lång hållbarhet. Längden på växthuset är 390 cm, bredden är 389 cm och höjden är hela 276 cm, vilket skapar en luftig yta där du får gott om utrymme för både klätterväxter och högre buskar och fruktträd.

Ta tag i dina växthusdrömmar och skapa din egen drömträdgård med Växthus Garden Room.

Så monterar du växthus Garden Room

Halls växthus Garden Room monteras enkelt tillsammans med medföljande sockel.

Beställ växthus Garden Room

Växthus Garden Room är en beställningsvara som beställs i din lokala jem & fix butik.
Priset är inklusive hemleverans.

Halls.jpg