Vi har för tillfället tekniska problem med kortbetalning på jemfix.se, det går bra att betala med faktura. Vi arbetar på att lösa problemet.

Växthus Magnum 148 11,5 m²

Art.nr: 9055337

26 995,00/st
  • Magnum 148
  • Mått: 446 x 257 x 258 cm
  • Svart profil & rutor i 3 mm tjockt härdat glas
  • Beställningsvara - beställ i butik eller online

Produktbeskrivning

Växthus 11,5 m² - Magnum 148

Förläng sommaren med ett växthus i trädgården! Ett växthus ger dig möjligheten att börja plantera tidigare på våren och håller odlingssäsongen igång tills lång in på hösten. Dessutom kan det även användas som ett härligt uterum. Fyll ditt  växthus med krukor, blomlådor och ett planteringsbord där du får en bra arbetsyta att plantera alla dina favoritväxter på. I växthus Magnum 148 får du även plats att ställa in ett bord och några stolar så att du kan njuta av härliga sommarkvällar i en grön atmosfär tillsammans med nära och kära.

Halls växthus Magnum 148 är ett stort växthus designat i en tidlös, enkel stil. Det är ett väldigt vackert växthus som passar perfekt in i den stora trädgården. Växthuset är designat med svarta profiler och har ett snedtak med högsta höjd 258 cm. Den rejäla sidohöjden garanterar gott om plats för både dig och växterna. Det har längden 446 cm och bredden 257 cm, vilket ger en total yta på hela 11,5 m². 

Växthus Magnum 148 har rutor av 3 mm tjockt härdat glas och kraftiga profiler som skapar en god stabilitet och ger växthuset en lång hållbarhet. Det är designat med en dubbel skjutdörr som ger gott om utrymme att komma in och ut med spadar, hinkar, skottkärra och andra trädgårdsredskap samt med rullstol. Växthuset har fyra stycken öppningsbara fönster som möjliggör en god ventilation för dina växter och gör att du kan vädra och släppa in frisk luft i växthuset.

Ta tag i den där växthusdrömmen du haft så länge och skapa din egen drömträdgård med Halls Växthus Magnum 148.

Så monterar du Växthus Magnum 148

Halls Växthus Magnum 148 monteras enkelt tillsammans med medföljande sockel.

Växthus Magnum 148 är en beställningsvara som kan beställas både online och i din lokala jem & fix-butik.

Vänligen observera att beställningsvaror ej omfattas av öppet köp/ångerrätt.