Väggfärg


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Väggfärg till billiga priser!

Har det blivit dags att måla om?

Dags för ny färg på väggarna? Då har du hittat rätt! Vi erbjuder dig ett stort sortiment av väggfärg för inomhusbruk. Här kan du välja allt från exklusiv proffsfärg till enklare alternativ till billiga priser. Vi hjälper dig att hitta rätt färg för varje målningsprojekt, oavsett om det är sovrummet, badrummet eller källaren som ska målas om så kan du hitta färgen du behöver hos oss. 

Att måla om hemma ses av många som ett av de roligaste projekten att göra själv. Det är inte svårt och du ser snabbt resultat. Men tänk på att vara noggrann med förarbetet. Planering och ett noggrant förarbete kommer att göra projektet både roligare, lättare och ett bättre resultat när du är klar!

Så gör du rätt förarbete när du ska måla om

Nymålade väggar ger hemmet nytt liv - men för ett lyckat resultat krävs ett noggrant förarbete. Se över rummet som ska målas och mät väggarna innan du åker till butiken. Vad är det för vägg, vilken färg sitter där nu, är det tapet som måste tas bort? Finns det svåråtkomliga ytor som kräver specialpenslar?

När du har färg och tillbehör på plats kan nästa steg av förarbetet påbörjas. Avlägsna eventuell tapet eller gammal färg och tvätta väggen noggrant med målartvätt för att få bort fett och smuts. Spackla samt slipa eventuella ojämnheter - på en slät och ren vägg fäster färgen bättre och du får ett finare resultat som varar längre. Täck golvet och tejpa runt dörrar, lister och andra detaljer som inte ska målas. Sen är det bara att börja måla!

Klicka in på de olika produkterna för att läsa mer om varje färg.

Mer väggfärg för pengarna!