Växthus Popular 106 6,2 m²

Art.nr: 9055335

10 995,00/st
  • Växthus Popular 106
  • Mått: 319 x 193 x 196 cm
  • Svart profil & rutor i 3 mm tjockt glas
  • Beställningsvara - beställ i butik eller online

Produktbeskrivning

Växthus 6,2 m² - Popular 106

Förläng sommaren med Halls bästsäljare Popular 106! Ett perfekt litet växthus för dig som alltid drömt om ett växthus men som känner att din trädgård inte erbjuder så mycket utrymme.

Ett växthus ger inte bara ett vackert intryck av trädgården, det ger dig även möjligheten att börja odla tidigare på våren och håller odlingssäsongen igång lång in på hösten. Det möjliggör även att skapa en vacker och härlig plats att koppla av på. Inred växthuset med ett par stolar och kanske en mysig ljusslinga så har du en fantastisk uteplats för avkopplande och trevliga stunder med vänner eller kanske en bra bok.

Halls växthus Popular 106 är ett litet elegant växthus designat med svarta profiler i en vacker, tidlös och enkel stil. Rutorna är av 3 mm tjockt glas. Växthuset är utrustat med en lättöppnad skjutdörr samt två öppningsbara fönster som ger dig möjligheten att släppa in frisk luft och ventilera luften i växthuset.

Växthus Popular 106 passar perfekt i den lilla trädgården. Det har längden 319 cm och bredden 193 cm, ett litet växthus med en total yta på 6,2 m². Växthuset är designat med snedtak med högsta höjd 196 cm.

Ta tag i den där växthusdrömmen du haft så länge och skapa din egen drömträdgård med fantastiska Växthus Popular 106.

Så monterar du Växthus Popular 106

Halls Växthus Popular 106 monteras enkelt tillsammans med medföljande sockel.

Växthus Popular 106 är en beställningsvara som kan beställas både online och i din lokala jem & fix-butik.

Vänligen observera att beställningsvaror ej omfattas av öppet köp/ångerrätt.