Väggfärg 5 Luxi Dusty Mint

Art.nr: 9052111

Väggfärg 5 Luxi Dusty Mint

Art.nr: 9052111
  • Väggfärg Luxi 5 L
  • Kulör: Dusty Mint
  • Helmatt 5
  • Extra hög täckförmåga
100.00

Produktbeskrivning

Väggfärg LUXI Dusty Mint - Helmatt Glans 5

Har du tanken på att måla om? För dig som önskar en härlig mintgrön väggfärg i kulören Dusty Mint i helmatt glans 5 ett bra val för dig. Färgen är likt en pastellfärg i en grön nyans och passar lika bra in i det stora rummet som det lilla. Färgen har en extra hög täckförmåga och goda appliceringsegenskaper och lämpar sig speciellt till underlag som puts, mur, betong och tapet. 

För att få bästa resultat är det viktigt att rengöra underlaget noggrant, så att det är rent och torrt innan väggfärgen appliceras. Ett rent underlag ökar chansen att du får en jämn och fin finish, utan smuts och damm som riskerar att hamna mellan. 

Temperaturen i rummet får vid applicering av färgen inte sjunka under 10 grader och luftfuktigheten ska inte vara högre än 80 %. Färgen torkar på endast en timme och redan efte två timmar kan du måla på det andra lagret. En snabb torktid innebär att du snabbt och smidigt kan färdigställa ditt projekt. Färgen appliceras bäst med en roller eller en målarpensel. 

Den här färgen har en mintgrön kulör och säljs i en burk om 5 L, där var liter räcker till ca 8-10 m². Färgen förvaras kallt, men frostfritt.
Rör om i färgen innan du börjar måla.

LUXI