Vägglampa med sensor

Art.nr: 9049718

79,00/st
  • Vägglampa med sensor
  • Räckvidd på sensorn: 3 meter
  • Effekt: 2 x 0,5W
  • Batteridriven

Produktbeskrivning

Batteridriven vägglampa med rörelsesensor

Batteridriven vägglampa med rörelsesensor som automatiskt tänder och släcker lampan när något rör sig inom bevakningsområdet. Räckvidden för rörelsesensorn är upp till 3 meter och lampan tänds gradvis upp under 30 sekunder för att ge ett mjukt och behagligt sken. Vägglampan har två integrerade LED ljuskällor med effekten 0,5W per lampa. De lyser med ett mjukt och behagligt ljus med 2 x 35 lumen.

Vägglampa med sensor passar både inomhus som utomhus och är perfekt att ha i exempelvis garderober, förråd, lekstugor och andra ställen där du önskar ljus utan att behöva dra fram ström. Lampan drivs av 4 stycken AA batterier, batterierna ingår inte vid köp av vägglampan utan köps separat. Om lampan ska användas utomhus rekommenderas batteri av Lithiumtyp för att få längsta möjliga drivslängd.

Armaturen är vit till färgen och har längden 102 mm, djupet 80 mm och höjden 40 mm. Den har kapslingsklass IP44 vilket garanterar att den är testad och garanterat säker för utomhusbruk. Ljuskällan är en utbytbar.

Philips.jpg