Väggspotlight Eik 1

Art.nr: 9048626

149,00/st
  • Väggspotlight Eik 1
  • Exklusive ljuskälla
  • Färg: Vit
  • Nordlux
Finns i lager butik
Lagerstatus uppdaterades senast: 10 aug 2020 20:21

Produktbeskrivning

Väggspotlight Eik 1

Letar du efter lampor? Med spotlights kan du skapa ett ljust och välkomnande hem med diskret och samtidigt god och effektiv belysning.

Väggspotlight Eik 1 är en stilren och praktisk väggspotlight från Nordlux. Spotlighten ingår i Eik serien, en enkel och dekorativ serie av spotlights i olika storlekar. Väggspotlight Eik 1 har en spot och kan placeras på olika platser i hemmet, sätt upp den antingen för att skapa fokus eller för att ge en mysig stämning med diskret ljus. Spotlighten passar perfekt som såväl säng- eller skrivbordslampa och ger ett bra ljus när du ska läsa, men likväl passar den i hall, kök eller vardagsrum för att ge en snygg och dekorativ belysning. Sätt upp en väggspotlight eller flera bredvid varandra för att skapa både en snygg inredningsdetalj som för att ge god belysning till hemmet.

Spotlighten är vit till färgen och tillverkad av metall. Den har höjden 11 cm, djupet 15 cm och diametern 8,6 cm. Ljuskälla ingår inte när du köper väggspotlighten utan ljuskälla måste köpas separat.