Växthus Qube 66

Art.nr: 9055370

8 495,00/st
  • OBS: TILLFÄLLIG LEVERANSFÖRSENING
  • Växthus Qube 66
  • Mått: 198 x 198 x 219 cm
  • Svart profil & rutor i 3 mm tjockt härdat glas
  • Beställningsvara

Produktbeskrivning

OBS: TILLFÄLLIG LEVERANSFÖRSENING
På grund av COVID-19 har växthus Qube 66 för tillfället försenade leveranser.


Växthus 3,8 m² - Qube 66

Drömmer du om ett växthus men tänker att det inte får plats i trädgården? Då är Växthus Qube 66 det perfekta växthuset för dig, ett litet växthus för den lilla trädgårdens plantor! Ett växthus är inte bara vackert i trädgården, det ger dig även möjligheten förlänga odlingssäsongen och hjälper dig att lyckas med dina plantor. Dessutom kan du inreda det till ett mysigt uterum där du kan koppla av och njut av sena sommarkvällar i en avkopplande grön miljö.

Halls växthus Qube 66 är ett litet elegant växthus designat i en vacker, tidlös och enkel stil. Det passar perfekt i den lite mindre trädgården och ger ett vackert intryck till omgivningen. Växthuset har rutor av 3 mm tjockt härdat glas och starka svarta profiler som garanterar ett stabilt och hållbart hus. Det är utrustat med en enkel skjutdörr samt ett fönster som går att öppna för att kunna skapa god ventilation i växthuset.

Växthus Qube 66 är ett kvadratiskt växthus med längd och bredd 198 cm vilket ger en yta på 3,8 m². Det är designat med snedtak och har högsta höjd 219 cm.

Alla trädgårdar kan få plats med ett växthus! 

Så monterar du Växthus Qube 66

Halls Växthus Qube 66 behöver kompletteras med Halls Sockel Qube 66.

Beställ växthus Qube 66

Växthus Qube 66 är en beställningsvara som beställs i din lokala jem & fix butik.
Priset är inklusive hemleverans.

Halls.jpg