Just nu kan det förekomma längre leveranstider samt svarstider från vår kundtjänst. Vi arbetar hårt för att förkorta dessa. 

Ytter- & innerdörrar


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Innerdörr och ytterdörr till billigt pris!

Nya innerdörrar?
Sugen på att byta ut dina innerdörrar? Då har du hamnat helt rätt. På jem & fix hittar du billiga innerdörrar i flertalet olika varianter. Det kanske till och med blir svårt att välja din favorit? Tänk på att din nya innerdörr ska passa ihop med husets övriga stil.

Din nya innerdörr köper du exklusive karm och trycke. Välj mellan klassiska släta eller med mönster som delar av dörren i så kallade speglar. Våra innerdörrar med speglar finns i olika utföranden med 3 eller 4 delar kombinerade i snygga mönster.  Köp din nya innerdörr hos oss på jem & fix! 

Nya ytterdörrar?
Sugen på att köpa en ny ytterdörr? Ditt hus kommer ge dina gäster ett helt nytt välkomnande. Ska du montera dörren själv eller ta hjälp av en snickare? Oavsett måste du noga ta mått på dörrhålet och karmar. Om du är osäker så hjälper vi gärna dig! Du vet väl att du kan låna släp hos oss? Helt gratis!

Våra två ytterdörrar har vita dörrblad med modulmått 10x21 och finns både som vänster- och högerhängda. Tjockleken är 62 mm, har låshus från DORMA och gångjärn från Abloy. Välkommen till oss på jem & fix för att köpa en billig ytterdörr!