På grund av extraordinär belastning tar vi för tillfället inte emot några ärenden via telefon och svarstiden på mejl och Facebook är tyvärr längre än vanligt.
Vi har även förseningar i leveranser och leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Ytterpanel Grundmålad 22 x 120 mm - 4,2 m

Art.nr: 022121 0420

15,95/mtr 66,99 pr. st
  • Ytterpanel
  • Grundmålad
  • Mått: 22 x 120 mm - 4,2 m
  • CMP-G Certifierad
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 1 jun 2020 18:23

Produktbeskrivning

Ytterpanel 22 x 120 mm - 4,2 m - Grundmålad

Ytbehandlad ytterpanel från Södra är en kvalitetspanel som kan monteras året runt. Att välja en grundmålad panel är ett hållbart och kostnadseffektivt val då ytbehandlingen både ökar livslängden på panelen och förlänger underhållsintervallerna för den.

Ytterpanelen från Södra är tillverkad av gran från svenska skogar. All tillverkning och ytbehandling av panelen sker i Sverige och är specifikt anpassad för att stå emot allt vad det nordiska klimatet utsätter din fasad för. Ytterpanelen har dimensionen 22 x 120 mm och längden 4,2 meter, men säljs även i en kortare variant med längden 3,6 meter och en längre variant med längden 4,8 m.

Panel CMP-certifierad

Den ytbehandlade ytterpanelen är kvalitetssäkrad och CMP-certifierad av Svenskt Trä. Certifieringen säkerställer att höga krav på träråvaran, färgen samt ytbehandlingsprocessen följs, så att du kan känna dig säker på att ytterpanelen är av hög kvalitet och kommer att hålla i många år framöver.

Måla ytbehandlad panel

Grundmålad panel går bra att måla och lämpar sig för de flesta vattenburna akrylat- och alkydprodukter samt lösningsmedelsburna alkydprodukter med god kvalitet som finns på marknaden. Dock ska slamfärg, som exempelvis Falu rödfärg, samt lasyrfärg, inte användas på en grundmålad panel.

sodra.jpg

Specifikationer

Dimension 22 x 120 mm
Längd 4,2 m
Paneltyp Klädselbräda