Ytterpanel Grundmålad 22 x 145 mm - 3,6 m

Art.nr: 9057270

34,95/mtr 125,82 pr. st
  • Ytterpanel Grundmålad
  • Mått: 22 x 145 mm - 3,6 m
  • CMP-G certifierad
  • Beställningsvara

Produktbeskrivning

Grundmålad Ytterpanel 22 x 145 mm - 3,6 m

Grundmålad ytterpanel från Södra är en ytbehandlad kvalitétspanel som går att montera året runt. Den grundmålade panelen är ett hållbart och kostnadseffektivt val, då du genom att välja en ytbehandlad panel ökar livslängden på din träfasad betydligt. Dessutom förlängs underhållsintervallerna med en ytbehandlad panel jämfört med en obehandlad ytterpanel.

Ytterpanelen från Södra är tillverkad av gran från de svenska skogarna. All tillverkning samt ytbehandlingen av panelen sker i Sverige och är specifikt anpassad för att stå emot just nordiskt klimat. Ytterpanelen har dimensionen 22 x 145 mm och längden 3,6 meter, men går även att köpa i längden 4,2 meter.

CMP-certifierad ytterpanel 22 x 145 mm

Södras ytterpanel är kvalitetssäkrad och CMP-certifierad av Svenskt Trä. Certifieringen säkerställer att panelen uppfyller de höga krav som ställs på träråvaran, färgen samt på ytbehandlingsprocessen, så att du kan vara säker på att panelen är av hög kvalité och håller i många år framöver.

Kan man måla över grundmålad panel?

Grundmålad panel kan målas över med de flesta vattenburna akrylat- och alkydprodukter samt lösningsmedelsburna alkydprodukter med god kvalité som förekommer på marknaden idag. Slamfärg, som exempelvis Falu rödfärg, samt lasyrfärg, ska inte användas på grundmålad panel.

Ytterpanel Grundmålad 22 x 145 mm - 3,6 m är en beställningsvara som beställs i din jem & fix butik.

sodra.jpg