Butikschef

Som butikschef hos jem & fix har du det direkta ansvaret för driften av din butik och skapar förutsättningar för dig och dina medarbetare att på bästa sätt kunna leverera goda försäljningsresultat. 

Rollen ger stort utrymme till att nyttja ditt goda affärsmannaskap och du ansvarar för att planera, utvärdera och följa upp butikens strävan mot målet att bli det självklara valet för alla hemmafixare i din stad.

Om du själv dessutom är en hängiven hemmafixare och är händig, så är det ett stort plus. 

Till din hjälp har du duktiga medarbetare och du ansvarar för att hantera personalplanering, samt att utbilda och sätta upp tydliga mål för dina medarbetare. Det är naturligt för dig att delta i den dagliga butiksdriften bestående av uppgifter såsom att beställa varor, ta emot varor, packa upp leveranser, samt leda och aktivt delta i försäljnings- och lagerarbetet.

Vem är du?

Du är en engagerad och motiverande ledare som tillsammans med ditt team har förmåga att säkerställa att er butik är attraktiv för såväl kunder som medarbetare. Du är en serviceinriktad, engagerad, ansvarsfull och prestigelös person som är duktig på att inspirera och engagera. 
En förutsättning för att lyckas är att du är tydlig i din kommunikation och i ditt ledarskap, samt att du är mål- och resultatorienterad. Du har viljan att utvecklas tillsammans med butiken. 

Du brinner för kundservice och ser det coachande ledarskapet, där du föregår med gott exempel genom ett aktivt deltagande i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, som en självklarhet. 

Genom en positiv attityd som smittar av sig, en stark vilja, ett stort engagemang, mycket energi, samt ett starkt personligt ledarskap så lyfter du butiken och dina medarbetare så att kunden får ett positivt butiksbesök i sann jem & fix-anda. 

Du har troligtvis några års erfarenhet av ledarskap och butiksdrift och känner dig säker och bekväm i denna typ av roll.


Krav för tjänsten:

Dokumenterad ledarskapserfarenhet, minst 2 år.

Arbete i butik med kundservice och försäljning, minst 3 år.

B-körkort

Övrigt:

Då butiken är öppen alla dagar i veckan förekommer både dag, kvälls och helgarbete.