Jobb & karriär hos jem & fix

 

Vill du bli en del av jem & fix?

jem & fix är en lågprisbyggmarknad med produkter inom bygg, hem och trädgård. Vi har idag över 60 butiker i Sverige, och över 200 i hela Norden. Det gör oss till Nordens största lågprisbyggmarknad! Du kan läsa mer om organisationen och vår historia här.

Vi på jem & fix tycker att det ska vara billigt och enkelt att fixa hemma och i trädgården. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda såväl hemmafixare som proffs, bra produkter till ett så lågt pris som möjligt. Hela jem & fix verksamhet bygger på en grundfilosofi om att skära ner på allt som är överflödigt. Det viktigaste för oss är helt enkelt att ge kunden ”mer fix för pengarna”!

Sverigekarta - jobb

Karriärsmöjligheter

Lagermedarbetare

Som lagermedarbetare arbetar du med uppgifter som ordermottagning, packning av varor och inventering på vårt webblager i Svalöv.

Läs mer

Kundtjänstmedarbetare

Som kundtjänstmedarbetare arbetar du från huvudkontoret, och har tillsammans med ditt team hand om all kundkommunikation via telefon, e-mail och sociala medier. Du är vårt ansikte utåt, och jobbar löpande för att våra kunder ska få effektiv och vänlig hjälp.

Läs mer

Butiksmedarbetare

Som butiksmedarbetare står du för den dagliga driften i butiken tillsammans med dina kollegor. Arbetet innebär bland annat varumottagning, truckarbete, kundbemötande och arbete i kassan.

Läs mer

Ställföreträdande butikschef

Som ställföreträdande butikschef tar du ansvar för butikschefens arbetsuppgifter, vid dennes frånvaro. Rollen inkluderar försäljningsaktiviteter, samt ansvar för att administrativa rutiner så som kundservice, kassa och leveranser efterlevs.

Läs mer

Butikschef

Som butikschef har du det direkta ansvaret för försäljningen och personalen i din butik. Du planerar, utvärderar och följer upp verksamheten. Tillsammans skapar du och dina medarbetare förutsättningarna för att leverera den bästa kundservicen.

Läs mer

Distriktchef

Som distriktschef har du ansvar för utvalda butiker och är en nyckelperson i organisationen. Du skapar de rätta förutsättningarna för dina butikschefer att leverera den bästa kundservicen samt säljklara och välfyllda butiker.

Läs mer

Jobb på huvudkontoret

På huvudkontoret jobbar ett dynamiskt och glatt team med ett stort intresse för detaljhandeln. De anställda verkar inom olika arbetsområden så som inköp, drift, HR och marknadsföring. När vi söker personal till kontoret i Svalöv hittar du jobbannonserna under lediga tjänster.

Läs mer