Jobb på huvudkontoret

På jem & fix huvudkontor verkar ett stort antal olika arbetsområden, som på olika vis ansvarar för att organisationen fungerar och utvecklas. Läs mer om några av våra arbetsområden nedan:

Inköp:
Hur kan vi ha så bra och billiga produkter hos jem & fix? Det fixar inköpsavdelningen! På vår inköpsavdelning finns arbetsroller som produktchef och inköpsassistent. Rollerna innebär framförallt planering och inköp av produkter till jem & fix sortiment, vilket medför god kontakt med leverantörer och säljare. Våra inköpare säkrar att vi har ett bra, väl uppdaterat och säsongsanpassat sortiment, som håller låga priser. 

Marknadsföring:
Har du sett en annons från jem & fix? Då är det vår marknadsavdelning som varit i farten! Avdelningen består av roller som marknadskoordinator, content coordinator och marknadsassistent. Arbetet innebär framförallt planering, strukturering och utförande av marknadsföring i olika kanaler, såväl i tryck som digitalt. Marknadsavdelningen ansvarar dessutom för all form av skyltning och kommunikation i butik. Det är våra marknadsförare som ser till att jem & fix syns och hörs utåt, enligt vår grafiska profil.

Space & logistik:
Hittade du allt du letade efter sist du var i en jem & fix-butik? Då kan du tacka Space! Det kan låta så på namnet, men vår space- & logistikavdelning arbetar inte för att lansera jem & fix i rymden. Här hittar du arbetsroller inom space management, vilket innebär ytoptimering, varuplacering och exponering i butik. Detta görs genom datadriven analys, för att förbättra kundupplevelsen och göra det lättare för alla att hitta det de söker i våra butiker.

HR:
I vår ständigt växande organisation är HR-avdelningen otroligt viktig. De ser till personalens välmående och utveckling, vilket är avgörande för hela organisationens tillväxtförmåga. HR-avdelningen består av HR-chef och assistent, men även löneadministratör. Rollerna innebär allt från rekrytering och personalhantering till dokumentation av ämnen som företagspolicys och arbetsmiljöfrågor. Dessutom är det tack vare HR som alla som arbetar inom organisationen får ut sin lön i slutet av varje månad, och det tackar vi för!