Ställföreträdande butikschef

I rollen som ställföreträdande butikschef hos jem & fix ansvarar du för driften av butiken när butikschefen inte finns på plats och skapar förutsättningar för dig och dina medarbetare att på bästa sätt kunna leverera goda försäljningsresultat.


Din profil

Som butikschefens högra hand ser du till att rutiner rörande kassa, leveranser och arbetsmiljö efterföljs, samt strävar efter att vara en förebild åt dina kollegor. Vi ser gärna att du har ambitioner om att i framtiden axla rollen som butikschef.

Om du själv dessutom är en hängiven hemmafixare och är händig, så är det ett stort plus. 

Det är naturligt för dig att delta i den dagliga butiksdriften, bestående av uppgifter såsom att beställa varor, ta emot varor, packa upp leveranser, samt leda och aktivt delta i försäljnings- och lagerarbetet. Du är proaktiv och resultatinriktad och har förmågan att tydligt förmedla förväntningar och information till dina medarbetare, samt att få ditt eget engagemang att smitta av sig. Du är välorganiserad och lösningsfokuserad även under hög arbetsbelastning, samt har förmågan att prioritera och planera för bästa arbetsflöde. Löpande utvärdering av dina egna och dina medarbetares arbetsinsatser ser du som en självklarhet.

 

Krav för tjänsten:

Arbete med kundservice och försäljning, minst 3 år.

AM- eller B-körkort.


Övrigt:

Då butiken är öppen alla dagar i veckan förekommer det både, dag-, kvälls- och helgarbete.