Om jem & fix


jem & fix är en lågprisbyggmarknad inom bygg, hem och trädgård.


Koncernen har över 200 butiker i Norden, varav 48 av butikerna finns i Sverige.

Vi erbjuder byggvaror samt produkter till både hemmafixaren och proffs till låga priser. 

Vårt sortiment består av omkring 6000 olika ”gör det själv"-produkter” inom huvudgrupperna: 
Byggvaror
El- och belysning
Färg
Trädgård
Verktyg 
VVS

 

Vår affärsidé är att erbjuda varor till låga priser, eller som vi själv väljer att kalla det: "Alltid äkta Lågpris". 


Hos oss på jem & fix ska kunden kunna känna sig säker på att alltid få mest för pengarna. Det möjliggör vi genom att tillämpa en lågkostnadsstruktur som genomsyrar hela vår organisation. Vi drar helt enkelt inte på oss onödiga kostnader, vilket kommer våra kunder tillgodo på priset.

jem & fix öppnade sin första butik i Sverige år 2005 och sedan dess har kedjan snabbt expanderat för att idag verka på närmare 50 orter.
Kedjan är expansiv och vi etablerar nya butiker i Sverige löpande. 

Våra butiker är förhållandevis små och enkla att handla i. Vi erbjuder drive-in för enklare lastning av tyngre produkter.
Vår personal erbjuder hövlig och vänlig vägledning till var du finner just dina varor och för att priserna ska hållas ständigt låga så tillämpas självbetjäning i butikerna.

Vi vänder oss till prismedvetna konsumenter och proffskunder, med ett välanpassat sortiment som täcker de flesta behov av byggmaterial, tillbehör och verktyg. 
Vårt säsongssortiment inom trädgårdsprodukter är brett och vi erbjuder även produkter för familjen, exempelvis hushållsartiklar och produkter för utomhuslek. Därmed finns det något för alla på jem & fix. Vår målsättning är att det ska vara roligt, lätt och billigt att handla kvalitetsprodukter hos oss. 

jem & fix huvudkontor ligger i Landskrona. 
Från huvudkontoret sker alla inköp, marknadsföring planläggs och affärsutveckling, samt nyetableringar hanteras. 
jem & fix är ett familjeägt företag och den dagliga ledningen består av VD och delägare Erling Daell och Kedjechef Fredrik Hennings.

 

Erling Daell

Erling Daell – VD & ägare   


Fredrik Hennings

Fredrik Hennings – Kedjechef