Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Studsmattor


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Studsmattor för glada och sysselsatta barn i timmar!

Studsmattor är en omåttligt populär aktivitet för barn i alla åldrar, och blir en garanterad hit i trädgården. Studsmattan ger inte bara timmar av skoj, den ger också barnen frisk luft och motion. Det finns flera olika typer av studsmattor, men det viktigaste att tänka på är om det ska vara en nedgrävd studsmatta eller en fristående studsmatta.

Fördelar med nedgrävd studsmatta

Fördelarna med den nedgrävda studsmattan är att den inte flyger iväg i vid storm, samt att den inte behöver flyttas när trädgården ska fixas. För många kan det också se snyggare ut att studsmattan inte tar upp plats på gräsmattan, utan istället är i nivå med marken. Det är inte heller så långt att ramla ner för barnen, om olyckan skulle vara framme. Det är dessutom lättare för barnen att komma åt den nedgrävda studsmattan, men det gör förstås också att de minsta barnen kan gå på den, så det kan kräva ett extra vaksamt öga.

Om du väljer en nedgrävd studsmatta, se till att du gräver ett tillräckligt djupt hål under den. Man brukar inte använda skyddsnät till de nedgrävda studsmattorna, eftersom syftet med skyddsnätet är att barnen inte ska kunna ramla över kanten.

Hos jem & fix hittar du studsmattor för nedgrävning, som är lätta att montera och börja hoppa på.

Fördelar med fristående studsmatta

En av de största fördelarna med den fristående studsmattan är att den är lättare att ställa upp och börja använda. Den kräver inget grävande i trädgården, utan behöver bara monteras, och sedan är du igång. Det finns även en stege upp till studsmattan och om du inte vill att barnen ska använda studsmattan kan du enkelt ta bort stegen så att det inte finns tillträde.

Väljer du en fristående studsmatta till trädgården är det en bra idé att köpa ett skyddsnät till den, så att barnen inte kan ramla över kanten.

Hos jem & fix hittar du fristående studsmattor i flera kvaliteter och storlekar, så att du kan hitta rätt för just din trädgård.

Tillbehör till studsmattor

Det finns olika tillbehör till studsmattor som exempelvis kantskydd och säkerhetssnät. Kantskyddet bidrar med en mjuk kant längs hoppduken på studsmattan, och den har flera smarta funktioner. Dels skyddar kantskyddet fjädrarna från väder och vind och dels ser det till att barnen landar mjukt om de hoppar för långt åt sidorna. Skyddsnätet ser till att barnen inte kan ramla av studsmattan och är en bra säkerhetsåtgärd på den fristående studsmattan.

Ofta medföljer kantskydd och säkerhetsnät till studsmattan – det kan du läsa om på respektive studsmatta. Tänk bara på att det kan bli nödvändigt att byta dem efter några år, om de blivit för slitna. Hos jem & fix hittar du flera olika tillbehör till din studsmatta.

Köp din studsmatta hos jem & fix!

Hos jem & fix hittar du ett kvalitativt sortiment av både nedgrävda och fristående studsmattor samt tillbehör till dem. Att ha en studsmatta i trädgården ger många timmars nöje för barn i alla åldrar, och oavsett om den är nedgrävd i marken eller fristående, kommer den säkerligen att göra succé hos barnen!