Dekorsten


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Förvandla trädgården med dekorsten!

Går du i tankar på hur du kan förnya din trädgård eller uteplats? Med dekorsten går det snabbt att förvandla trista ytor till vackra blickfång. Dekorsten skänker inte bara ett stilfullt intryck till utemiljön, utan har också många praktiska fördelar. Runt husgrunden skyddar den exempelvis mot stänk av jord och lera när det regnar, och i rabatten håller den jorden fuktig och försvårar för djur att gräva upp planteringarna. Att lägga dekorsten är dessutom både enkelt och prisvärt, samt kräver minimalt med underhåll.

Vi erbjuder sjösten, granitsten och skifferkross i olika former och nyanser. Du kan läsa vidare om stenen nedan, eller klicka dig in i respektive produkt här ovanför för att lära dig mer. När du känner dig redo är du varmt välkommen in till någon av våra butiker för att köpa dekorsten till lågpris!

Sjösten

Sjösten är en omåttligt populär typ av dekorsten som vanligtvis hämtas från sjö- och havsbottnar. Med sina mjuka, rundade former och ofta skiftande nyanser, är det lätt att förstå varför denna sten är så otroligt omtyckt. Sjösten gör sig perfekt i rabatter och olika planteringar där du önskar ett vårdat intryck, men den går lika bra att dekorera en hel uteplats med. För bästa resultat rekommenderar vi att grunda med en fiberduk, som stabiliserar stenen och hindrar den från att blandas med befintligt underlag. Gemensamt för all typ av dekorsten är att den mår bra av att spolas av med trädgårdsslangen då och då, på så sätt kommer stenens naturliga toner och skiftningar fram på bästa sätt.

Granitsten

Granitsten är en ypperlig typ av dekorsten som både är praktisk och ger ett snyggt intryck till din utemiljö. Lägg till exempel stenen på uppfarten, runt husgrunden eller använd den för att skapa stilfulla trädgårdsgångar. Hos oss på jem & fix kan du vara säker på att alltid hitta granitsten till lågpris. Vår granitsten säljs i praktiska 15 liters säckar och du kan välja mellan kulörerna vit, svart och grå. Utöver att lägga ut en fiberduk eller marktäckningsduk under stenen, kan det vara en god idé att gränsa av ytan med hjälp av kantsten eller kantstöd av stål. En sådan typ av avgränsning är inte bara snygg, utan hjälper även till att förhindra stenar från att hamna utanför, samt jord och sand från att komma in i ytan.

Skifferkross

Skifferkross är ytterligare en elegant typ av sten som består av krossat skiffer. Stenen har liknande praktiska fördelar som sjösten och granitsten, och passar även bra som dekoration i blomkrukor och olika planteringar. Stenen gör bland annat så att fukten håller sig kvar i jorden och försvårar samtidigt för djur att gräva upp dina planteringar. Hos jem & fix kan du köpa skifferkross i en svartgrå kulör för ett exklusivt och stilrent intryck. Skifferkross kräver i stort sett inget underhåll och kan i de flesta fall läggas ut i trädgården utan förarbete. Det kan dock vara en god idé att avgränsa ytan med kantsten samt att lägga en ogräsduk i botten, för att minimera att ogräs tränger upp genom stenen.

Dekorsten vit, grå eller svart? Välkommen till jem & fix!

Hos jem & fix kan du vara säker på att alltid hitta ett varierat sortiment av dekorsten i klassiska toner, till billiga priser. Välj en och samma typ av sten och nyans för ett enhetligt intryck, eller mixa olika för att skapa kontrast och ett effektfullt blickfång. Oavsett vad du är ute efter, är du välkommen att besöka någon av våra butiker för att hitta rätt sten till just ditt projekt. Du vet väl att du kan låna släp gratis när du handlar hos oss? Perfekt om du planerar att köpa större mängder. Varmt välkommen!