Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Gasolgrill


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Köp en gasolgrill och ta grillandet till nästa nivå!

Har det blivit dags att köpa en gasolgrill? Vi på jem & fix erbjuder prisvärda gasolgrillar i flera olika storlekar och modeller. Här hittar du allt från exklusiva gasolgrillar med upp till 4 brännare, stor grillyta och grillgaller i gjutjärn, till gasolgrillar i enklare modeller till billiga priser. Vi erbjuder även en liten portabel gasolgrill som är perfekt för dig som vill ta med din gasolgrill på campingsemestern, i husvagnen eller till stranden.

Är du tveksam på om du ska köpa en gasolgrill eller en grill där du kan grilla med kol? Väljer du en gasolgrill tar du grillandet till en helt ny nivå! Med en gasolgrill är du alltid redo för att grilla, bara tänd igång den och servera middagen innan grannarna ens fått eld på kolen.

Gillar du den klassiska kolgrillen? Då har vi såklart en grill för dig. Se vårt utbud av kolgrillar här.

Fördelar med gasolgrill

Den största fördelen med att grilla på gasolgrill istället för att grilla med kol är att din gasolgrill blir varm på en gång och du kan börja grilla direkt. Dessutom kan du reglera värmen på en gasolgrill vilket gör att du kan få till ett perfekt resultat på maten när du grillar. De flesta gasolgrillar har även flera brännare som gör att du kan grilla med olika temperaturer på olika delar av grillen. En grill med flera brännare är perfekt för att först ge maten grillyta och sedan skruva ner värmen för att låta maten gå klart, för att grilla olika sorters mat samtidigt och även för att hålla maten varm när du grillar mycket på samma gång. En gasolgrill gör helt enkelt grillningen mer effektiv och hjälper dig att lyckas få till ett perfekt resultat när du grillar.

Letar du efter gasol till din gasolgrill? Gasol hittar du här.

Ta hand om din gasolgrill

Rengör din gasolgrill efter varje gång du grillat så håller den längre och du är alltid redo för nästa grilltillfälle. Skrapa bort fastbrända matrester från grillgallret med en grillborste och torka ur grillen så att inga matrester och avrunnet fett ligger kvar i grillen. Varje gång du använder din gasolgrill är det även viktigt att kontrollera och säkerställa att gasolen inte läcker någonstans. Tänk även på att stänga gasolflaskan helt när den inte används. Gasolflaskan ska förvars utomhus.

Välkommen till jem & fix när du ska köpa gasolgrill.

Mer gasolgrill för pengarna!