Kakel


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Kakel för både kök och badrum!

Dags för renovering? Är du sugen på att sätta kakel i köket eller i badrummet? Kakel är ett perfekt val att sätta på väggar som utsätts för mycket smuts och fukt, det är lätt att hålla rent och ger både badrum och kök ett exklusivt intryck. Dessutom håller sig kakel snyggt och fräscht väldigt länge!

Kakel till billigt pris

Vi på jem & fix önskar att alla ska ha råd med sitt drömhus och tycker att det ska kunna vara billigt att kakla om. Därför erbjuder vi kakel till billiga priser samt ett stort utbud av tillbehör för montering av kakel.

Är det svårt att sätta kakel?

Att själv montera kakel är inte särskilt svårt. Men, som vid alla renoveringsprojekt så gäller det att utföra arbetet noggrant och göra ett ordentligt förarbete för att få ett snyggt slutresultat. Om du ska renovera badrum eller annat våtutrymme är det dock viktigt att se till att allt görs enligt de branschregler och bestämmelser som finns för att dina försäkringar ska gälla. Anlitar du en hantverkare är det viktigt att alltid kolla upp hantverkarens behörighet och kontrollera att hantverkaren har våtrumslicens samt se till att du får ett våtrumsintyg när renoveringen är klar, detta är en viktig handling för framtida garantier och eventuella försäkringsärenden.

Välj kakel med rätt färg 

När du köper kakel finns det några saker som är viktiga att tänka på. Kakel är en ren naturprodukt och därför kan färgnyanserna skilja sig åt något på kakelplattorna. Kontrollera därför alltid att det är samma batchkod på alla förpackningar med kakel som ska användas i samma rum. Vi rekommenderar även att kontrollera kakelplattorna både innan och under tiden du monterar kaklet så att du hela tiden är säker på att det inte finns några färgskillnader mellan plattorna. Uppsatt kakel godtas ej för reklamation hos jem & fix.

Stort utbud av kakel

Scrolla upp för att se hela vårt utbud och för att hitta ett kakel som passar hemma hos dig. Vi erbjuder kakel med olika struktur och med både blankt och matt utförande. Välkommen till din närmaste jem & fix lågprisbygmarknad när det är dags för ditt renoveringprojekt!

Mer kakel för pengarna!