Takavvattning


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Takavvattning minskar risken för fuktskador!

Är din fastighet rustad för regn? Leds regnvatten och smältvatten bort på rätt sätt från taket? Se över takavvattningen på din fastighet och minska risken för att drabbas av fukt- och vattenskador.

Vad är takavvattning?

Takavvattning innebär att avvattna, dvs. leda bort vatten, från taket på fastigheten. Med hjälp av hängrännor samlar du upp regn- och smältvatten som rinner ner från taket, hängrännorna leder vattnet vidare till någon av fastighetens stuprännor som i sin tur leder vattnet bort från huset. Med det räcker inte att enbart montera hängrännor och stuprännor på fastigheten, utan det krävs även att du underhåller dessa och ser till att de hålls fria från smuts, löv, kvistar, mossa och annat som kan hindra vattnet från att ledas vidare och därmed riskerar att sätta stop för takavvattningen. 

Takavvattning förebygger vattenskador

Takavvattningen är något som regelbundet bör ses över och prioriteras på en fastighet. Med en ordentlig takavvattning minskar du nämligen risken för att drabbas av vattenskador vesäntligt. Vattenskador kan uppstå på grund av regnväder, och det krävs inget monsunregn för att fastigheten ska ta skada, utan även vanliga regndagar kan i längden skada fastigheten, om du inte har en ordentlig takavvattning. En komplett takavvattning skyddar fastigheten från fuktskador både utvändigt och invändigt och gör att du kan känna dig trygg och säker på att fastigheten står emot en stor del av vädrets påfrestningar.

Stort sortiment av produkter för takavvattning

Hos oss hittar du ett stort utbud av produkter för takavvattning, och självklart till ett biggt pris. I vårt sortiment för takavvattning hittar du mängder av tillbehör till dina hängrännor och stuprännor. Vi erbjuder bland annat lövstoppare, som stoppar löv och annat från att fastna i hängrännan, rännkrokar, utkastare, rännvinkel, ränngavel och mycket annat för både montering och effektivisering av takavvattningen. 

Scrolla upp för att se hela vårt utbud av tillbehör för takavvattning, eller besök din närmaste jem & fix butik.

Här hittar du våra stuprör och hängrännor.

Mer takavvattning för pengarna!