Pelly garderobsinredning


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Garderobsinredning Pelly System

Här hittar du garderobsinredning från Pelly System. Pelly System är ett flexibelt förvaringssystem som möjliggör att du kan skapa en unik garderob helt efter dina behov. Anpassa garderobsinredningen efter vad du behöver och bygg en drömgarderob med den perfekta garderobsinredningen för just dig!

Pelly förvaringslådor och skenor

Här hittar du trådkorgar, förvaringsbackar, meshkorgar samt praktiska utdragsramar och skenor som gör det enkelt att fästa och dra ut de olika förvaringslådorna. Förvaringskorgar och lådor är perfekta för att vika in allt från tröjor och byxor till strumpor och underkläder i din garderob. Garderobsinredning med korgar och lådor är smidigast att ha i den nedre delen av garderoben för att få en överblick och smidigt hålla ordning samt komma åt dina saker.

Pelly trådhylla

En trådhylla är ett praktiskt hyllplan som passar utmärkt att användas på alla nivåer i din garderob. Med en trådhylla högt upp i garderoben är det lätt att se vad som finns på hyllan. Dessutom samlar en trådhylla inte lika mycket damm som ett traditionellt hyllplan gör. På så sätt håller du garderoben och dina kläder renare och fräschare längre. En trådhylla är även ett perfekt val när du ska förvara skor i din garderob. Trådhyllan släpper igenom luft, vilket håller skorna fräscha och torra, samt låter smuts och grus från skorna falla igenom så att du endast behöver dammsuga golvet i garderoben.

Pelly klädstång

En klädstång vill vi hävda är ett måste i valet av garderobsinredning. Klädstången är perfekt för att hänga upp galgar med skjortor, klänningar och byxor. Genom att hänga dina kläder på galgar på en klädstång håller du kläderna släta och du slipper vikmärken och skrynkliga tyger. 

Pelly garderobsinredning är smidig och flexibel, du kan t.ex. enkelt kapa klädstänger från Pelly för att de ska passa din garderobs storlek och såklart montera skenor och hyllplan precis så som du önskar. I kategorin Pelly garderobsinredning hittar du även allt du behöver för montering, här finns bland annat skruvar, fästen, lister och pluggar för att du ska kunna anpassa garderobsinredningen efter just dina behov!