Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Julgranar


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Julgranar för en fröjdefull jul!

Ingen jul utan julgran! Hos oss på jem & fix hittar du ett stort utbud av granar till billiga priser, oavsett om du vill ha en nätt och liten julgran eller en ståtlig, Disney-liknande kungsgran. Vi erbjuder även naturtrogna plastjulgranar i flera olika modeller. Scrolla upp för att utforska hela vårt utbud eller läs vidare nedan, det är hög tid att ladda upp för en riktigt fröjdefull jul!

Riktig julgran eller julgran av plast - vad föredrar du?

Är du en av dem som aldrig skulle sätta upp något annat än en äkta julgran eller föredrar du den lite smidigare plastjulgranen? Få saker skapar lika mycket julkänsla som doften av riktig gran och visst finns det väl ändå charm i barren som sprider ut sig i hemmet… eller? Det finns såklart både fördelar och nackdelar med såväl äkta julgranar som med julgranar av plast och vi alla tycker olika. Men en sak är i alla fall säker; att julgranar, oavsett om de är nyhuggna från skogen eller tillverkade av plast, är ett av julens allra viktigaste inslag. Hos jem & fix finns givetvis både riktig gran för dig som älskar doften av gran och naturtrogna plastgranar för dig som uppskattar mindre underhåll.

Julgran av plast

Naturtrogna plastjulgranar är både vackra och smidiga. Du behöver varken vattna dem eller städa upp barr. Dessutom är de både allergivänliga och går att återanvända år efter år, vilket i det långa loppet är både ekonomiskt och miljövänligt. Våra plastjulgranar är enkla att sätta upp och smidiga att förvara då de inte tar alltför stor plats i förrådet eller på vinden. Du hittar såväl liten plastgran som stor i vårt sortiment. En liten plastgran är till exempel särskilt bra till det yteffektiva hemmet eller för barn som gärna vill ha en egen julgran i sitt rum. Vi erbjuder såväl snötäckta plastgranar som naturella och färdigdekorerade. Valet är helt och hållet ditt.

Äkta julgran

När det kommer till äkta julgran, finns det inte mycket som slår Kungsgranen. Och det är inte svårt att förstå varför just denna julgransort blivit så populär i de svenska julhemmen. Med sina perfekt täta barr och vackra skogsgröna färg fås en känsla som tagen ur bästa julfilm. Fördelen med just Kungsgran är även att den doftar något mildare, vilket gör den till ett bra val för den som är känslig för dofter. Dessutom är Kungsgranen tålig och står i regel fint hela julen lång. Välkommen in till din närmaste jem & fix-butik när du vill köpa Kungsgran till billigt pris.

Stort utbud av julgranspynt för en fulländad julgran

När du gjort ditt val av gran är det dags att tänka på nästa härliga moment, nämligen julgranspyntet. Det finns en uppsjö av vackert julgranspynt som du kan utsmycka din gran med. Så, hur vill du dekorera din julgran? Gillar du den lite mer traditionella stilen med runda julgranskulor, ljus och glitter i rött, silver och guld. Eller vill du gå all in med många olika hängande juldekorationer i blandade färger och former? Hos oss hittar du julgranspynt som passar de allra flesta smaker. Och du, glöm inte att sätta en stjärna på toppen av granen. Vi har både julgransstjärna och toppspira i sortimentet.

Julgransfot och julgranskorg

Hur ser det ut med julgransfoten, fungerar den gamla eller är det dags att uppdatera? Skulle du behöva en ny, pålitlig julgransfot så har vi flera varianter att bjuda på. Vad sägs om en smart julgransfot med vattennivåindikator som visar dig när granen behöver vattnas? Vi har även mer traditionella i svart smide, både för inomhusbruk och med markspjut för granar som ska stå utomhus. För en fulländad look kan du med fördel sätta ner granen i en vacker julgranskorg av naturmaterial, vilket blir ett snyggt sätt att dölja lite av julgransfoten som annars lätt kan se lite naken ut i kontrast till den klädda granen.

Letar du efter julgransbelysning att sätta i julgranen? Vårt utbud av julgransbelysning hittar du här.

Klicka dig vidare för att handla online eller besök någon av våra butiker för att se vårt utbud av såväl julgranar.

Mer julgran för pengarna!