Dynboxar


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Praktiska dynboxar för dina trädgårdsdynor

Har du införskaffat dynor till utemöblerna och undrar hur du ska förvara dem? Kanske vill du skydda dynorna från fukt och smuts när de inte används? Om svaret är ja, kan en dynbox vara den tveklöst bästa lösningen på frågan. En stor dynbox kan inte bara förlänga dynornas livslängd, den bidrar också med extra förvaring åt andra saker som exempelvis barnens leksaker, grillkol, trädgårdsredskap eller annat som hör trädgården till. En dynlåda hjälper helt enkelt till att hålla ordning på uteplatsen och i trädgården.

Utöver bra förvaring är dynboxen även en stilfull detalj och kan skapa extra sittplats när locket är stängt. En del dynlådor kan du även låsa med hänglås i en försäkran om att boxens innehåll förblir säkert, om du exempelvis reser bort en längre tid. Oavsett hur ditt behov ser ut, har vi på jem & fix en dynbox som kommer hjälpa till att hålla reda på det mesta av familjens saker.

En stor dynbox skyddar dynorna mot väder och vind

Det finns inte mycket som går upp emot en varm svensk sommardag där man kan sitta ute i solen långt in på kvällen. Men det föränderliga vädret i Sverige kan vända snabbt och det är inte helt ovanligt att den där sköna stunden i trädgården avbryts av en regnskur. Regn och sol sliter på dina dynor och kan göra att de med tiden blir blekta och trista till utseendet. Med en praktisk dynlåda kan du skydda dynorna och bevara deras utseende genom alla slags väder. Dynorna finns alltid nära till hands i sin box och det går snabbt att stuva undan dem, både om vädret vänder eller när en härlig sommarkväll går mot sitt slut. Väljer du att investera i en stor dynbox behöver du dessutom inte köpa extrastolar, om du exempelvis planerar att ha en trädgårdsfest eller ska bjuda grannarna på grillkväll. Med en stor dynbox får du snabbt och lätt tre extra platser så att fler kan umgås. Observera bara maxvikten på din dynbox, så att den inte överskrids. 

Inred terrassen med en stilfull dynlåda

Vårt stora sortiment av utemöbler, med bland annat trädgårdsbord, trädgårdsstolar, parasoll och markiser, gör det enkelt att inreda din alldeles egna oas på terrassen eller i trädgården. Men visste du att du även kan använda dynboxen till att skapa en nytänkande utomhusmiljö där din personliga stil framhävs? Alla våra dynlådor har stilrena utföranden som passar till de flesta trädgårdsmöbler. Du kan också enkelt styla om boxen så att den blir en fin fokuspunkt. Använd exempelvis dynlådan som en trädgårdsbänk med gott om plats för flera personer. Se bara till att observera dynlådans maxvikt, så att ni med gott samvete vet hur många den kan bära. Placera sen ut den på olika platser på terrassen eller i trädgården, och dekorera med en filt och några kuddar, så får du en otroligt mysig och inbjudande plats att njuta av. Kanske blir det rent av hela familjens nya favoritplats!

Ta gärna en titt på våra dynboxar på den här sidan eller besök din närmaste jem & fix-butik för att få inspiration till att göra stunderna i trädgården ännu trevligare.

Mer dynbox för pengarna!