Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Laddkabel elbil


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Laddkabel Typ 2 - för snabb och säker laddning av elbil och laddhybrid!

Letar du efter laddkabel Typ 2 till din elbil eller laddhybrid? Då har du kommit helt rätt! Hos jem & fix kan du köpa kraftfulla Mode 3 laddkablar med Typ 2-uttag, som passar de flesta eldrivna bilar av nyare modell. Så oavsett om den gamla kabeln är utsliten eller om du bara vill ha en med högre kapacitet, finner du alldeles säkert en ny hos oss. Laddkablarna vi erbjuder laddar din bil effektivt och säkert, med allt ifrån 3,7kW till 22kW laddningskapacitet. Läs vidare nedan för att lära dig mer eller klicka dig direkt in i respektive produkt längre upp på sidan.

Högkvalitativa laddkablar för elbil och laddhybrid

De flesta laddkablar till elbil används frekvent och utsätts därmed för en hel del slitage. Därför är det viktigt att välja en kabel av hög kvalitet som verkligen håller i längden. I vårt sortiment hittar du enbart laddkablar av hög kvalitet, som håller sig mjuka och följsamma även när det råder riktigt låga temperaturer. Du behöver alltså aldrig oroa dig över att hantera en stel och otymplig kabel när det är kallt ute, vilket annars ofta är ett problem med kablar av sämre kvalitet. Handtagen är även ergonomiskt utformade för att du ska få ett bättre och mer komfortabelt grepp, vilket underlättar om du ska ladda din bil varje dag. För att ge ett bra skydd åt kabeln och garantera en lång livslängd, medföljer även ett kontaktdonsskydd till alla våra laddkablar. På jemfix.se kan du vara säker på att finna en laddkabel av hög kvalitet, till lågt pris!

Typ 2 laddkabel – den aktuella standarden för nyare bilar

Om din el- eller hybridbil är av en relativt nyare modell har den med största sannolikhet ett ladduttag av Typ 2. Denna typ av uttag är idag den aktuella standarden för alla europeiska bilmodeller, och kännetecknas av hög flexibilitet och högre laddningskapacitet än ladduttag av Typ 1. Kontrollera gärna anslutningen på just din bil om du känner dig osäker. I vårt sortiment hittar du uteslutande Typ 2 laddkabel, och du kan välja mellan 3,7 kW, 11 kW och 22 kW laddningseffekt. Utöver det erbjuder vi även en portabel Typ 2 laddkabel med 2,3/3,7kW laddningseffekt, som låter dig växla mellan 10A- och 16A-laddström. En perfekt laddare att ha med sig vid tillfällen då du behöver ladda utanför hemmet och endast har tillgång till vanliga vägguttag.

Laddkablar till elbilar – vad ska jag tänka på?

Det kan vid första anblick verka som en svår uppgift att veta vilken laddkabel som behövs, men det behöver faktiskt inte vara så klurigt. Det allra första steget mot att köpa ny laddkabel är som sagt att kontrollera vilket sorts uttag din elbil har. Är det Typ 2 eller Typ 1? Därefter behöver du bestämma dig för hur snabbt du vill kunna ladda din bil. En Typ 2-laddkabel kan laddas med antingen 1-fas eller 3-fas medan en Typ 1-laddkabel endast kan laddas med 1-fas. Skillnaden mellan de två är att en Typ 2-laddkabel som laddar med 3-fas kan uppnå upp till 22 kW laddningseffekt, medan en med 1-fas kan uppnå maximalt 7,2 kW. Detta beror på att 1-fas endast använder ett av tre körfält för ström, i motsats till 3-fas som använder alla 3 körfält och därmed ger en tidseffektiv laddning. Om du vill kunna ladda snabbt är det alltså Typ 2 med 3-fas du ska välja. Det är även klokt att mäta avståndet mellan din laddbox och ladduttaget på din bil, så att du säkerställer att den nya kabelns längd kommer att räcka till.

Billig laddkabel till elbil – köp online redan idag!

När du kontrollerat vad just din bil behöver, är du varmt välkommen att göra ditt köp i vår webbshop. Hos oss kan du alltid köpa billig laddkabel till elbil, utan att behöva göra avkall på kvaliteten. Och du, vi erbjuder även tillbehör som ett praktiskt väggfäste för din laddbox, med hållare för såväl laddkontakt som kabel. Scrolla bara upp på sidan för att läsa mer om respektive produkt. Lycka till med din nya laddkabel!

Mer laddkabel för pengarna!