Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Kolgrill


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Grilla på kolgrill!

Dags att köpa ny grill? Är en kolgrill en självklarhet eller står du och väger mellan kolgrill och gasol? En kolgrill är den traditionella favoriten och ger dig verkligen den där härliga grillkänslan: doften, flammorna, glöden, och lite bränt i kanten. Få saker ger så mycket sommarkänslor som att grilla på kol. En kolgrill går helt enkelt aldrig fel!

Utöver känslan kolgrillen ger så är den största fördelen med en kolgrill att du kommer upp i högre temperaturer jämfört med att grilla med gasol. Glöden blir riktigt het vilket gör att du får till en bra grillyta på maten när du grillar. Kolgrillar är även lätta att rengöra och perfekta att ta med när du ska grilla på stranden eller på campingsemestern.

Är du mer sugen på att grilla med gasol? Se vårt utbud av gasolgrillar här.

Stort utbud av prisvärda kolgrillar

Vi på jem & fix älskar att grilla och erbjuder ett stort sortiment av prisvärda kolgrillar. Här hittar du både enklare kolgrillar till billiga priser och mer exklusiva kolgrillar för dig som vill lyxa till det. Gillar du att bjuda in till stora grillmiddagar och letar efter en kolgrill med extra stor grillyta så erbjuder vi även grilltunnor med dubbla justerbara grillgaller så att du kan anpassa grillningen precis så som du önskar.

Så rengör du din kolgrill

En kolgrill är lätt att rengöra och med några små enkla knep gör du så att din kolgrill håller längre. Rengör kolgrillen från fastbrända matrester efter varje gång du grillat och ta bort aska som blivit kvar i botten. Grillgallret rengör du smidigt med en grillborste, om det är mycket smutsigt kan du även lägga gallret i blöt och eventuellt diska det med diskmedel. Håller du din kolgrill ren och fräsch kommer den att hålla i många år framöver och du är dessutom alltid redo för nästa grilltillfälle.

Mer kolgrill för pengarna!