Uterumspartier Sommar


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Uterumspartier för sommarsäsongen!

Letar du efter uterumspartier till ditt blivande uterum, som främst är tänkt att användas på sommaren? Då har du kommit helt rätt! Här hittar du vårt sortiment uterumspartier, med skjutbara dörrar anpassade för sommarsäsongen. Du kan välja mellan 2-, 3- och 4-delade partier med 5 mm säkerhetsglas. Alla uterumspartier omfattas av hela 5 års garanti. Välkommen att läsa mer nedan eller scrolla upp för att läsa mer om respektive uterumsparti!

Skjutbara glaspartier i en mängd olika dimensioner

Alla våra skjutbara glaspartier går att få i en mängd olika bredder, för att kunna passa just dina behov. Vi erbjuder bredder från så lite som 1495 mm och ända upp till 4125 mm. 

Vilka glasskjutdörrar passar hemma hos dig?

Uterumspartier Sommar passar bra för dig som inte ställer krav på att glaspartierna ska isolera mot kyla. Glasskjutdörrarna kommer med 5 mm säkerhetsglas och passar främst de lite varmare sommarmånaderna. Om du trots allt känner för att kunna använda ditt uterum även under våren och hösten, är det klokare att välja Uterumspartier Vår & Höst med glasskjutdörrar i isolerglas. Gemensamt för alla våra glasskjutdörrar är att de har vitlackerade aluminiumprofiler av högsta kvalitet, med borstlister för extra täthet mellan skjutdörrarna. Hur dörrarna placeras väljer du själv vid montering. 

Bygg ditt uterum med glaspartier av hög kvalitet

Alla glaspartier i vårt sortiment är svensktillverkade och omfattas av hela 5 års garanti. Glaspartierna har härdat säkerhetsglas som är 5 gånger starkare än ett vanligt glas. På så sätt kan du vara trygg med att ditt nya uterum kommer att hålla under lång tid framöver. Varmt välkommen att beställa dina uterumspartier direkt i vår webbshop!

Mer uterumspartier för pengarna!