Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Aircondition


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Aircondition håller hemmet svalt!>

Har du varmt hemma? Med en aircondition håller du hemmet svalt och skönt. Vi erbjuder aircondition med god kylkapacitet som effektivt kyler ner luften i rummet och behåller en jämn rumstemperatur. Med god luftkonditionering skapar du en behaglig temperatur i hemmet och kan smidigt anpassa rumstemperaturen utefter vädret och värmen som kommer in i bostaden. 

Prisvärd aircondition 

Hos oss kan du köpa en prisvärd aircondition och skapa ett behagligt inomhusklimat. Njut av sommarens soliga dagar utan att låta sommarvärmen påverka humöret eller sömnen på grund av att du har det för varmt inomhus. Med en aircondition håller du hemmet svalt och skönt hela året. 

När du köper en aircondition medföljer en fjärrkontroll med vilken du enkelt kan justera temperaturen, styra fläkten, ställa in timer samt byta lägen mellan exempelvis kylning, fläkt och avfuktning och andra funktioner som just din aircondition har. Du monterar din aircondition tillsammans med en ventilationsslang som leder bort och blåser ut luften baktill, i många fall kan ventilationsslangen leda till fönstret och tillsammans med ett fönsterkit-tillbehör leda ut luften utomhus. Det finns även aircondition som är en kombinerad avfuktare och/eller luftrenare och därmed inte bara kyler luften i hemmet utan även renar den och minskar och reglerar luftfuktigheten. Läs mer om olika funktioner på respektive produktsida.

Aircondition, vad ska man tänka på? 

När du köper en aircondition till hemmet är det viktigt att tänka på att den är anpassad och har rätt kapacitet för storleken på rummet den ska användas i. För att få den effekt du önskar av din aircondition bör du även tänka ut vad du faktiskt vill ha ut av den och vad hemmet kräver, vill du enbart kyla ner luften eller önskar du fler funktioner för ditt inomhusklimat? Se produktblad och information om respektive aircondition på produktens sida.

Mer aircondition för pengarna!