Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Julgranspynt


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Julgranspynt & julgranskulor för en fulländad julgran!

Behöver samlingen av julgranspynt utökas med nya, fina julgranskulor? Då har du kommit till precis rätt plats. Vi på jem & fix älskar nämligen julgranspynt och erbjuder en stor variation av dekorativa julgranskulor, girlanger, toppstjärnor och stilfulla hängen att hänga i granen. Välkommen att läsa vidare nedan eller scrolla upp på sidan för att se hela vårt utbud.

Stort utbud av julgranspynt till billiga priser

Att unna sig nytt julgranspynt ska inte behöva kosta skjortan tycker vi. Därför gör vi alltid vårt bästa för att pressa priserna så att du ska kunna få mer jul för pengarna. Så oavsett om du behöver köpa en full uppsättning av julgranspynt eller endast är ute efter ett par nya julgranshängen, så hittar du garanterat pyntet till lågpris hos oss.

Julgransdekorationer för de allra flesta smaker

Hos jem & fix kan du välja mellan flera olika typer av julgransdekorationer och stilar. Vi erbjuder bland annat julgransdekorationer i halm, för en naturlig och traditionell känsla, och skinande vackra dekorationer i olika färger och utföranden. Vi har helt enkelt något för de allra flesta smaker! Scrolla upp för att se hela utbudet och klicka hem dina favoriter redan idag.

Julgransstjärna på toppen – det sista viktiga momentet

Pricken över i:et, grädden på moset, ja kärt barn har många namn. För vad vore väl julgranen utan en julgransstjärna på toppen? Denna viktiga detalj är enligt traditionen det sista momentet efter att granen klätts med pynt. Ett smått magiskt ögonblick där familjen samlas för att njuta av årets nu fulländade julgran. Glömt införskaffa julgransstjärna? Inga problem, vi har flera i vårt utbud!

Vilken typ av toppstjärna till julgran väljer du?

Hos oss kan du finna dekorativa julgransstjärnor i både avskalad och glamourös stil. Vad sägs till exempel om en toppstjärna till julgran tillverkad av vit papp? En sådan typ av toppstjärna kan med fördel kombineras med vita pappersstjärnor i fönstren, för en genomgående look i hemmet. Vi kan även erbjuda toppstjärna till julgran i halm samt i glittrigt utförande. Gör ditt val genom att scrolla upp på sidan, sedan är det bara att samla familjen och dansa loss runt granen med stjärnan i topp.

Vitt julgranspynt – tidlöst vackert 

Klä granen med vitt julgranspynt för en tidlöst vacker look. Julgranspynt i vitt bidrar med en harmonisk känsla och har fördelen att passa väl in i de allra flesta hem. Välj att pynta med enbart vitt julgranspynt för en pampig men ändå lugnande känsla, eller också tillsammans med pynt i andra toner. Vitt pynt i granen kan helt enkelt aldrig slå fel. 

Julgranspynt i guld – lyxigt elegant

Finns det något mer elegant än julgranspynt i guld? Pynt i guldiga toner är lätt att kombinera med de flesta andra färger, men gör sig kanske särskilt bra till dekorationer i rött. Du kan välja att endast addera några guldiga julgranskulor, eller också slå på stort med olika hängen, girlanger och en toppstjärna i samma ton. Hos jem & fix hittar du julgranspynt i guld, med såväl matt, glansig som glittrig finish.

Julgranspynt i gammaldags stil – som taget från svunna tider 

Tillhör du skaran som helst väljer traditionellt julgranspynt i gammaldags stil? Då är du inte ensam. Många är vi som nostalgiskt ser tillbaka på jularna från förr som något alldeles särskilt. Vi erbjuder bland annat flera dekorationer i naturmaterialet halm, för en julkänsla som tagen från svunna tider. Välkommen att hitta just dina favoriter bland vårt julgranspynt i gammaldags stil. Du kan välja att klicka hem pyntet online eller besöka någon av våra lokala butiker. Varmt välkommen!

Mer julgranspynt för pengarna!