LED


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Ljuskällor LED

Tycker du att det är svårt att välja ljuskällor till hemmet? LED är ett självklart val för dig som vill ha en energieffektiv belysning och ljuskällor som lyser år efter år utan att de behöver bytas ut.

LED – överlägset energieffektiv

LED har på senare år förändrat marknaden för ljuskällor och ses idag ofta som det självklara valet när det kommer till belysning. Detta tack vare att LED-lampan är överlägsen när det kommer till energieffektivitet och livslängd.

En LED-lampa har en livslängd på ca 15.000 - 30.000 brinntimmar vilket är ca 10 gånger längre än en Halogen-lampa, och ca 20 gånger längre än en traditionell glödlampa. En LED-ljuskälla är inte lika billig att köpa som en Halogen-ljuskälla men kostnaden för inköpet tjänas snabbt in genom den låga energiförbrukningen och den långa livslängden.

LED - Ljuskällans egenskaper

LED står för ”Light-Emitting Diodes” och är uppbyggd med lysdioder som ger ett långvarigt och miljövänligt ljus. Idag finns ett stort utbud av LED-lampor på marknaden och du kan välja mellan varmt och kallt ljus, olika ljusstyrkor och en mängd olika modeller, för att både skapa bra belysning som lyser upp hemmet och för att skapa dekorativ mysbelysning med vackert designade ljuskällor. Många LED-lampor är även kompatibla med dimmers och genom att dimra ner ljuset sparar du ännu mer energi. LED-lampor blir dessutom inte varma och anses därmed även vara ett mer brandsäkert val.

Stort utbud av LED

Vi erbjuder ett stort utbud av billiga LED-ljuskällor från OSRAM. Här hittar du bland annat LED-normallampor, -klotlampor, -kronlampor, -reflektorlampor och -stiftlampor. Klicka in på respektive ljuskälla för att läsa mer om lampan eller för att köpa den online. Med vår smarta filtreringsfunktion kan du även enkelt filtrera på modell, storlek, effekt, sockel m.m. för att hitta rätt LED-lampa för ditt hem och dina armaturer.

Är du osäker på om LED är den rätta ljuskällan för dig? Jämför gärna med Halogen-lampor för att hitta den ljuskälla som passar dina behov bäst. Halogen hittar du här.

Är du ute efter lysrör? Lysrör hittar du här.

Mer LED för pengarna!