Ljusslingor inomhus


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Dekorera med ljusslingor inomhus i vinter!

Den mörkaste tiden på året behöver inte alls vara glåmig och dyster. Lys upp ditt hem med vackra, stämningsfulla ljusslingor och känn hur mysfaktorn ökar. Hos oss på jem & fix hittar du ett stort utbud av billiga ljusslingor för inomhusbruk i olika längder och former, som hjälper till att skapa stämning hela vintern lång. Scrolla upp för att utforska vårt utbud av inomhusslimgor, eller läs vidare för att inspireras ytterligare.

Inred med en ljusslinga inomhus

Låt en ljusslinga inomhus sprida ett diskret och vackert ljus i vintermörkret. Med en ljusslinga inomhus får du dekorationsbelysning som bidrar till harmoni och en mysig atmosfär i hemmet. Rama in fönster och dörrar med dekorativa ljusslingor och njut av vackra små ljus som både sprider julstämning och ger en inbjudande känsla. Du kan också trä en ljusslinga runt gardinstången, hänga upp den längs väggen, i taket eller lägga den på ett bord eller en hylla. Många av våra utomhusslingor kan även användas inomhus. Kombinera gärna med adventsljusstakar, julstjärnor och adventsstjärnor för att skapa den ultimata julstämningen i ditt hem. 

Spara energi med en LED-ljusslinga

En LED-ljusslinga utmärker sig genom att avge minimalt med värme eftersom all energi blir till ljus. Den har lång livslängd och låg energiförbrukning, vilket besparar såväl ekonomin som miljön. Med en LED-ljusslinga får du kvalitativ och säker belysning med minimal risk för brand och skada. I vårt utbud hittar du LED-ljusslingor med varmvitt, neutralt vitt och kallt vitt ljus, men även slingor som lyser i rött, blått och grönt. Flera av våra ljusslingor har även inbyggd timer så att du enkelt kan ställa in när du vill att ljusslingan ska vara tänd, till exempel när du kommer hem från jobbet eller stiger upp tidigt under vintermorgnarna.

Extra frihet med batteridriven ljusslinga

Med en batteridriven ljusslinga behöver du inte tänka på att dölja anslutningssladdar eller att ha eluttag nära till hands. Det betyder att du i princip kan placera slingan mitt i rummet utan att besväras av synliga sladdar. En batteridriven ljusslinga blir en vacker ljusdekoration om den placeras i en glasvas på exempelvis soffbordet eller i bokhyllan. De flesta av våra batteridrivna ljusslingor levereras exklusive batteri. Så det enda du behöver tänka på är att köpa till batterier till ljusslingan och att sedan byta ut dem vid behov. LED-ljusslingor är dock mycket strömsnåla så batterierna varar ofta länge.

Nu har du förhoppningsvis lite bättre insikt i vårt sortiment av ljusslingor. Vi har givetvis även julgransbelysning, lysande trädgårdsfigurer och stämningsfull dekorationsbelysning om du skulle vara intresserad av det. Välkommen till din närmaste butik eller scrolla upp för att se hela vårt utbud av ljusslingor för inomhusbruk.

Mer ljusslinga för pengarna!