Yxor


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Yxor till billiga priser!>

Vilken yxa behöver du till ditt projekt?

Är du ute efter att köpa en ny yxa men har inte full koll på vilken modell du behöver? Lugn, vi hjälper dig att hitta rätt yxa för varje projekt! Hos jem & fix erbjuder vi dig yxor för olika behov och ändamål. De olika modellerna är speciellt utformade för att kunna kapa och klyva trä i olika tjocklekar så enkelt och effektivt som möjligt. 

Handyxa - den lilla smidiga yxan!

En handyxa är en praktisk yxa att använda när du ska hugga av mindre grenar och kvistar från träden i trädgården. Handyxan är en liten yxa som är utformad för att kunna användas med en hand, vilket gör den smidig att använda för att nå grenar och kvistar på svåråtkomliga ställen.

Huggyxa - den mer rejäla yxan!

En huggyxa är en mer rejäl yxa än en handyxa. Huggyxan är en mångsidig yxa som kan användas för att kapa kvistar, grenar och för att fälla mindre träd i trädgården, men den är samtidigt effektiv för att klyva ved till brasan. 

Klyvyxa - yxan som är bäst för vedklyvning!

Har du mycket ved att klyva? Då är klyvyxan den perfekta yxan för dig. En klyvyxa är speciellt utformad för att klyva ved och timmerstockar. Den har ett kilformat huvud med stor kilvinkel och yxhuvudet är vanligtvis tyngre än huvudet på andra yxor vilket ger extra kraft och tyngd till slaget och gör klyvningen enklare och mer effektiv. 

Släggyxa - den som både klyver och slår i kilar!

Släggyxan är en typ av klyvyxa, den är utformad med ett kilformat huvud med stor kilvinkel för att smidigt kunna klyva ved och timmer men har även designats med en släggformad nacke för att kunna slå i kilar.

Scrolla upp för att läsa mer om våra olika yxor och för att hitta rätt yxa för dig och din trädgård.

Mer yxor för pengarna!