Just nu kan det förekomma längre leveranstider samt svarstider från vår kundtjänst. Vi arbetar hårt för att förkorta dessa. 

Trälist


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Trälister i mängder av varianter och storlekar!

Bygger du ut, målar om taket eller har du lagt nytt golv och vill byta ut listerna? Då har du kommit rätt! Här finns ett sotrt utbud av trälister i mängder av olika varianter, modeller, former och storlekar. Ska du köpa trälister då har vi något för dig!

Här hittar du bland annat vägglist, taklist, skugglist, hörnlist, foglist, hålkälslist, smyglist, bröstlist, knäcklist, kvartsstavslist och takavslutningslist. Ja, så om du behöver nya lister då har vi förmodligen en trälist som passar dig! Vi erbjuder dig obehandlade trälister, vitfolierade trälister och planhyvlade socklar. 

Lister är ofta som persiljan på moset och sätter den där sista detaljen som fulländar ett rum. Därför är det viktigt att hitta lister som passar för rummet och ger en diskret och smidig känsla. Välj först ut en form och modell som är anpassad för där listen ska sitta och välj därefter utförandet på listen. Passar en slät och diskret list bäst eller en dekorativ allmogelist?

Välkommen in till oss när du ska köpa nya trälister!

Mer trälister för pengarna!