Laminatgolv


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Laminatgolv både online och i butik!

Ska du lägga nytt golv? Om du letar efter ett snyggt, slitstarkt och billigt golv är laminatgolv ett smart val. Det är dessutom enkelt att lägga. Vi erbjuder ett stort utbud av billiga laminatgolv i en mängd olika stilar och variationer. Kolla in vårt sortiment och hitta ditt nya golv redan idag! 

Vad är ett laminatgolv?

Laminatgolv tillverkas genom att flera olika skikt limmas ihop (lamineras) under högt tryck. Ytan består vanligtvis av en skyddande plastfilm, vilket gör laminatgolvet till ett slitstarkt, tåligt golv. Golven designas sedan oftast för att efterlikna antingen ett äkta trägolv eller klinker men är avsevärt mycket billigare än äkta trä eller sten, och du får därmed ett snyggt och tåligt golv men till ett mycket lägre pris. 

Vi på jem & fix erbjuder ett stort utbud av varierande laminatgolv. Våra laminatgolv finns i flera olika sorter och du kan välja mellan imitation av olika träslag och nyanser, 1-stav, 2-stav och 3-stav, samt laminatklinker. Klicka dig vidare eller besök någon av våra butiker för att inspireras och för att hitta din favorit!

Billiga laminatgolv både online och i butik

De flesta av våra laminatgolv finns att köpa på vår e-handel och du kan klicka hem ditt nya golv redan idag. Självklart till samma låga pris som i butik, och du får ditt nya laminatgolv hemlevererat. Enkelt och smidigt! Vill du se golvet på riktigt, eller få hem på en gång? Då är du varmt välkommen in till din närmaste jem & fix butik.

Hur lägger man laminatgolv?

Att lägga laminatgolv är inte alls svårt och en del i renoveringen som många väljer att göra själva. Men som med alla renoveringsarbeten så är förberedelserna och planeringen minst lika viktig som utförandet. Mät rummet där laminatgolvet ska läggas så du vet hur mycket golv du behöver och bestäm dig för åt vilket golv golvet ska läggas. Jämna ut eventuella ojämnheter på det befintliga golvet och använd alltid ett bra underlagsmaterial. Underlag för golvläggning hittar du här. Samtliga av våra laminatgolv är designade med klickfunktion, en modern teknik som gör golvläggningen praktisk och smidig. Laminatgolvet klickas enkelt ihop och du får snabbt golvet snyggt på plats. 

I vilken riktning ska laminatgolvet läggas?

Innan du lägger ditt nya laminatgolv måste du bestämma dig för i vilken riktning golvet ska läggas. Golvriktningen har stor effekt på resultatet och hur rummet kommer att uppfattas och avgörs utefter rummets ljusinsläpp samt utefter storleken och formen på rummet. Grundregeln att förhålla sig till brukar vara att ett golv ska läggas längs med den riktning som rummets huvudsakliga ljusinsläpp kommer ifrån, men även golvets storlek och form är viktigt för resultatet.

Om golvet ska läggas i ett smalt rum bör det läggas horisontellt för att rummet ska kännas större och öppnare. Om det ett kort rum bör du istället lägga ditt laminatgolv vertikalt för att öka uppfattningen om djupet i rummet. 

Kan man ha golvvärme under laminatgolv?

De flesta laminatgolv lämpar sig utmärkt i rum där du vill ha golvvärme, läs mer om vad som gäller för golvvärme på respektive produktsida.

Stort utbud av laminatgolv

Scrolla upp för att se hela vårt utbud av laminatgolv och klicka dig vidare för att läsa mer om golven och för att hitta rätt golv för ditt hem.

Mer laminatgolv för pengarna!