Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Presentkort jem & fix

Art.nr: GK

Leveranstid 1-3 timmar

En utskrivbar PDF skickas till den e-postadress som uppges vid betalning

Ge bort ett presentkort!

Vill du ge bort ett bidrag till någons byggprojekt eller är du lite osäker på vilken maskin som egentligen önskades i present? Gör "gör-det-självaren" glad och ge bort ett presentkort hos jem & fix!

Presentkort går att köpa både online här på vår hemsida, samt i alla jem & fix-butiker. Köper du presentkortet online skickas det som en utskrivbar PDF till den e-postadress som uppges vid betalning.


Presentkortets omfattning

Presentkortet gäller i alla jem & fix butiker i Sverige, Norge och Danmark, samt för att handla online på jemfix.se, jemogfix.no och jemogfix.dk 

Presentkortet är giltigt i 3 år från och med köpdatum. 


Presentkort - Presenten alla blir glada för!

Vi vill hävda att ett presentkort hos jem & fix passar för alla.

Vi erbjuder mängder av produkter till hemmafixaren som alltid har ett renoveringsprojekt igång och vill måla om, lägga golv eller kanske till och med bygga en sommarstuga från grunden. Hos oss hittar ni inomhusfärg, utomhusfärg, penslar och rollers. Vi har även laminatgolv och parkettgolv, virke, skivmaterial, isolering och det mesta annat inom bygg och renovering.

Här finns maskiner och verktygslådor till den som precis köpt sin första bostad och ska ta itu med sina första byggprojekt. Vi erbjuder även trädgårdsredskap, jord, växter och ogräsbekämpning till den som gillar att plantera, och trall, trallskruv, trädgårdsmöbler och grillar till den som helst hänger på uteplatsen.


Dessutom erbjuder vi pooler, trädgårdsleksaker och lekställningar till barnen, gräsklippare till dig med gräsmatta och belysning att montera både inomhus och utomhus.


Ett presentkort hos jem & fix passar med andra ord för alla som vill handla produkter inom bygg, hem och trädgård till billiga priser. Så saknar du en presentidé? Ge bort ett presentkort! Du bestämmer själv hur mycket det ska kosta, det är smidigt att ge bort och snabbt fixat. En perfekt present helt enkelt.

Mer presenter för pengarna!

Kolla presentkortets saldo