Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Akustikpanel


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Stort utbud av högkvalitativ akustikpanel!

På denna sida hittar du vårt stora utbud av akustikpanel - ljuddämpande paneler som effektivt dämpar ljud och buller, och som kan användas nästan var som helst i hemmet. Akustikpanelerna kommer i flera olika utföranden, så ta en titt på urvalet och välj de akustikpaneler som passar din smak och ditt hem bäst!

Akustikpanel med träribbor

Många svenskar har anammat akustikpanelerna under de senaste åren och flitigt installerat dem på väggar och tak i hemmet. Och det är förståeligt att akustikpanel blivit så populärt, för utöver sin ljuddämpande effekt ger akustikpanel även hemmet ett nytt och modernt utseende.

Akustikpaneler med träribbor i olika nyanser passar perfekt in i det moderna hemmet, där trä och rena linjer kombineras som aldrig förr. Akustikpaneler med lameller passar perfekt in och genom att strategiskt placera dem på väggarna i vardagsrummet eller i matsalen, kan du inte bara få en trevligare boendemiljö utan buller och störande ekon, du får även en dekorativ vägg som sätter en modern touch på hela hemmet.

Stilfulla akustikpaneler i ek

Hos jem & fix kan du köpa högkvalitativa akustikpaneler tillverkade av ek av god kvalitet. Ekskivorna finns i flera olika tränyanser som passar in i de flesta interiörer. Hos oss kan du hitta akustikpaneler av ek i färgerna: ek, oljad ek, ljus ek och rökt ek.

Träbetongskivor i olika nyanser

I vårt sortiment hittar du även ljudabsorberande takskivor i träbetong. En utmärkt lösning när du vill uppnå förbättrad akustik och ett behagligt inomhusklimat. Träbetong är en naturlig produkt bestående av endast naturliga råvaror. De finns i olika nyanser och strukturer, och kan monteras både i tak och på vägg. Scrolla upp för att se alla våra olika typer av träbetong.

Köp ljudabsorberande panel billigt hos jem & fix

Det är både enkelt och smidigt att köpa akustikpanel och träbetong hos jem & fix. Utforska hela vårt prisvärda sortiment längre upp på sidan och besök sedan närmaste jem & fix-butik för att köpa det antal förpackningar du behöver. Sedan kan du snabbt njuta av en ljuddämpad och tyst miljö!