Gödsel


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Gödsel och växtnäring till billiga priser!

Att välja gödsel kan kännas som en djungel. Men behöver man verkligen ett specifikt gödsel för varje planta eller går det bra att använda vilket gödsel som helst? 

Vi på jem & fix älskar alla trädgårdens plantor och erbjuder därför ett stort utbud av olika sorters gödsel för att du ska kunna ge det absolut bästa till varje liten planta. Här hittar du bland annat gräsgödsel för att få en grön, tät och mossfri gräsmatta, ekologisk rosgödning som ger dig kraftiga, färgsprakande rosbuskar utan att påverka djurlivet och flytande tomatnäring som ger dina tomatplantor de bästa förutsättningarna för smakrika, perfekta tomater. Men, även om specifikt framtagna gödsel är perfekta för olika plantor så går det oftast bra att använda allround gödsel som passar för hela din trädgård. Men även bland allround gödsel så finns det olika sorter att välja mellan och hos oss på jem & fix hittar du flera sorters trädgårdsgödsel, kogödsel och hönsgödsel som passar för hela trädgården.

Vad är skillnaden på olika gödsel?

Skillnaden på gödsel och gödsel är oftast proportionerna av innehållet. Det finns naturgödsel som består av 100% torv, NPK gödsel som består av mineralerna Kväve (N), Fosfor (P) och Kalium (K), och gödsel från höns och ko som oftast består av en blandning av gödselkompost av djurspillning och torv. Vi på jem & fix erbjuder mineralgödsel, djurgödsel samt kravmärkta och ekologiska naturgödsel för både allmän trädgårdsgödsling och för specifika odlingar.

All gödsel ger näring till trädgårdens plantor men har olika effekt beroende på vad plantorna är i mest behov av. För bäst resultat rekommenderas ett gödsel som är anpassat för den rabatt, buske eller planta som du vill ge extra näring. Läs mer om innehållet på varje specifik gödsel-produkt, scrolla upp för att se hela vårt utbud av gödsel eller besök din närmaste jem & fix butik för att hitta rätt gödsel för din trädgård.

Mer gödsel för pengarna!