Klinker


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Klinker till varje golv!

Har du tankar på att lägga nytt golv? Kanske ett elegant klinkergolv i köket, hallen eller badrummet? Klinker är ett slitstarkt och fräscht golv som är lätt att hålla rent, dessutom lämpar sig de flesta klinkergolv för golvvärme vilket passar utmärkt för dig som gillar den där härligt värmande känslan under fötterna. Klinker är ett stengolv som passar i de flesta hem och håller sig snyggt och fräscht under många år framöver.

Klinker till billigt pris

Vi på jem & fix älskar golvläggning och erbjuder ett stort utbud av klinkergolv till billiga priser. Dessutom erbjuder vi dig alla tillbehör du behöver för montering av klinker.

Att lägga klinker är inte svårt och absolut något du själv kan göra i hemmet. Men, som vid alla renoveringsprojekt krävs det att du läser på, planerar arbetet och gör ett noggrant arbete genom hela renoveringen för att få ett snyggt slutresultat.

Klinker i badrum och tvättstuga

Klinker passar perfekt som golv i badrum och tvättstuga, men om du ska renovera i våtutrymmen är det extra viktigt att se till att allt görs enligt de branschregler och bestämmelser som finns för att dina försäkringar ska gälla. Om du anlitar en hantverkare för renoveringen så är det viktigt att alltid kolla upp hantverkarens behörighet samt att kontrollera att hantverkaren har våtrumslicens. Du ska också se till att du får ett våtrumsintyg när renoveringen är klar, våtrumsintyget är en viktig handling för framtida garantier och vid eventuella försäkringsärenden.

Välj klinker med rätt färg 

När du köper klinker är det viktigt att tänka på färgen. Då klinker är en ren naturprodukt kan färgnyanserna nämligen skilja sig åt något, även om du tycker att du köper samma färg. Kontrollera därför alltid att de förpackningar med klinker som du köper har samma batchkod. Vi rekommenderar också att kontrollera klinkerplattorna både innan och under tiden du lägger golvet så att du hela tiden är säker på att det inte finns några färgskillnader mellan plattorna. Monterat klinker godtas ej för reklamation hos jem & fix.

Stort utbud av klinker

Scrolla upp för att se hela vårt utbud av klinker och för att hitta ett golv som passar hemma hos dig. Vi erbjuder klinkerplattor i olika storlekar med olika struktur samt med både blankt och matt utförande. Välkommen till din närmaste jem & fix lågprisbygmarknad när du ska lägg klinker där hemma!

Mer klinker för pengarna!