Innerpanel


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Innerpanel för både vägg och tak!

Här hittar du vårt utbud av innerpaneler till billiga priser! 

Väggpanel

Sugen på att montera väggpaneler inomhus? Väggpaneler är både enkelt och otroligt snyggt, eller hur?  Med en panel kan du skapa en helt ny stil i rummet! Dessutom kan man få en bättre yta att hänga upp hyllor eller konst. För visst kan det vara skönt att slippa en vägg som är svår att fästa något i?

Våra väggpaneler är gjorda av MDF, antingen obehandlad eller vitmålad. MDF är en väldigt populär träfiberskiva som man ofta tillverkar inredning med. Det är dessutom användarvänligt och har lång livslängd. Vilket rum vill du ha panel i? Välkommen in till din närmsta butik! 

Takpanel

Att inreda ett rum med takpaneler kan verkligen ge en varm och ombonad känsla. Ett riktigt snyggt innertak ger dessutom ett rent och fräscht intryck.

Hos oss på jem & fix hittar du billig takpanel i flera olika utföranden. Naturligtvis är alla våra produkter elegant vitmålade för att lyfta fram ljuset i rummet. Samtliga paneler är tillverkade i ett klicksystem som gör det enkelt och smidigt att sätta ihop. För att fästa dem enkelt bör du använda en spik- eller häftpistol. Har du bestämt dig vilken som är din favorit? Välkommen in till din närmsta butik så hjälper vi dig