Adventsljusstakar


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Adventsljusstakar för jul och advent!

Det är få saker som sprider lika mycket stämning i vintermörkret som glimrande adventsljusstakar i fönstren. Därför erbjuder vi på jem & fix ett stort och billigt utbud av både elektriska adventsljusstakar och klassiska adventsljusstakar för levande ljus. Så om du är sugen på att köpa nya ljusstakar till jul har du kommit helt rätt. Scrolla upp för att se hela vårt utbud eller läs vidare för att lära dig med om våra olika varianter. Nu är det dags att skapa en längtansfull julstämning i hela hemmet!

Elektriska adventsljusstakar för varje rum

I vårt sortiment hittar du elektriska adventsljusstakar i många olika storlekar, modeller och färger. Välj bland allt ifrån traditionellt pyramidformade ljusstakar i rött och vitt till moderna varianter i svart metall eller mässing. Oavsett om du är ute efter klassiska adventsljusstakar i trä, dekorativa ljusstakar med stenar och stjärnor, eller lekfulla modeller med luciatåg och tomtar, så har vi något för dig. Här finns adventsljusstakar för alla rum och stilar, såväl med de klassiska, ljusliknande ljuskällorna som med små LED-ljus och större klotlampor. Givetvis erbjuder vi även en mängd olika reservlampor om du skulle behöva byta ut någon av ljuskällorna i din befintliga ljusstake. 

Fira advent med en adventsljusstake för levande ljus

Adventsljusstakar behöver självklart inte bara vara elektriska. Något av det mysigaste med julen är ju ändå alla levande ljus som sprider värme och ger ett mysigt sken under den mörkaste tiden på året. Vi erbjuder flera fina adventsljusstakar för levande ljus, såväl i modernt som traditionellt utförande och i material som smide, marmor, stål och trä. När du köper en adventsljusstake för stearinljus behöver du oftast bara sätta i fyra ljus och ljusstaken är redo. Vill du däremot själv sätta din personliga touch på ljusstaken, kan vi rekommendera en adventslåda som du dekorerar efter smak och tycke. Fyll exempelvis adventslådan med mossa, granris, kottar eller något annat du finner vackert. Addera sedan fyra långa ljus eller blockljus, så har du en vacker ljusstake med ett nytt ljus att tända varje söndag i advent. 

Stort och varierat sortiment av ljusstakar till jul

De flesta av våra ljusstakar till jul går att köpa både online från vår e-handel och fysiskt i våra butiker. Men vi har även ett exklusivt online-sortiment med elegant designade adventsljusstakar som bara säljs online och såklart till riktigt grymma priser. Klicka hem din favorit redan idag!

Adventsljusstake i mässing

Om du är ute efter en riktigt tidlös och exklusiv ljusstake, så är det definitivt en adventsljusstake i mässing du ska kika efter. En adventsljusstake i mässing är en elegant och stilren klassiker som kommer att hålla i många år framöver. I vårt sortiment hittar du elektriska ljusstakar tillverkade helt i mässing men även andra modeller med bara inslag av mässingsdekorationer

Sprid ljus och värme med adventsljusstakar

Dekorera hemmet med vacker adventsbelysning och bjud över nära och kära på julmys och adventsfika. Adventsljusstakarna skapar en härlig julstämning och sprider ett vackert sken i hela rummet, samtidigt som de skänker en värmande känsla åt dig och dina gäster.

Är du även ute efter matchande adventsstjärnor? Vårt utbud av julstjärnor och adventsstjärnor hittar du här

Klicka dig vidare för att handla online eller besök din närmaste jem & fix-butik för att hitta billiga ljusstakar till jul.