VVS och badrum!

Ska du renovera badrummet, byta kran i köket eller fixa i ordning tvättstugan? Här kan du hitta allt inom VVS - Värme, Ventilation och Sanitet. Under de olika VVS-kategorierna kan du få tips och information om allt du behöver för din våtrumsrenovering. Klicka in på den kategori som stämmer överens med vad du behöver och låt dig inspireras till ditt drömbadrum!

Vad vill du ha för badrumsinredning?

Här hittar du ett stort utbud av badrumsinredning och produkter för avlopp och installation till billiga priser. Vi har snygga och moderna badrumsmöbler och badrumsskåp i olika storlekar som ger dig gott om förvaringsutrymme. Du hittar duschar och kabiner samt blandare och duschmunstycken i olika stilar och modeller för att du ska känna dig nöjd med både utseendet och vattenflödet. 

Här kan du även välja bland olika toaletter och toalettsitsar och dessutom erbjuder vi dig ett stort utbud av produkter för avlopp och installation.

Har du fått en vattenläcka eller ska du tömma poolen?

Bland våra pumpar kan du hitta allt du behöver för att pumpa vatten från oönskade platser. Med en pump kan du effektivt få bort vattnet när du fått en vattenläcka, tömma poolen när badsäsongen är över eller få undan vatten från brunnen när den fyllts av regnvatten.

Våtrumslicens och våtrumsintyg för VVS

När du ska renovera badrum och andra våtutrymmen är det viktigt att allt går rätt till för att dina försäkringar ska gälla. Kolla alltid upp hantverkarens behörighet och kontrollera att hantverkaren har våtrumslicens samt se till att du får ett våtrumsintyg efter att renoveringen är klar. Våtrumsintyget är viktigt för garantier och eventuella försäkringsärenden.

Har du tankar på att göra hela, eller delar av jobbet själv? Det finns inget som säger att du inte får renovera våtutrymmen på egen hand, men du bör ändå vara medveten om att risken för att din försäkring inte gäller vid en eventuell skada i framtiden ökar väsentligt om du gör det själv. Kolla noggrant upp branschregler och bestämmelser med ditt försäkringsbolag samt med en eventuell bostadsrättsförening. Dessutom bör du dokumentera hela arbetet genom att ta foton på alla processer, för att kunna redogöra att arbetet är korrekt gjort.

Vet du vilka produkter inom VVS du behöver?

Vet du redan exakt vad du behöver? Då kan du ta genvägen och söka efter produkten du behöver direkt i sökrutan. Scrolla högst upp på sidan och skriv in i sökfältet vad du letar efter så hamnar du direkt i rätt VVS-kategori. 

Mer VVS för pengarna!