Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Bilbatterier


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Bilbatterier av hög kvalitet, till billiga priser!

Ge din bil ny startkraft! Hos oss på jem & fix kan du köpa kraftfulla, underhållsfria SMF-bilbatterier samt batteriladdare till billiga priser. Bilbatterierna i vårt sortiment är byggda med hjälp av Kalcium/kalcium-teknologi vilket gör att de har lägre vätskeförlust och kan användas en längre tid utan att tömmas. De har bra startegenskaper i alla slags väder och uppfyller dessutom kravet på längre livslängd och låg vattenförbrukning i moderna bilar. Välkommen att läsa vidare nedan eller scrolla upp för att hitta rätt produkt till just din bil!

Billiga bilbatterier av batteritypen SMF ­

På jem & fix erbjuder vi uteslutande batteritypen SMF som vi anser är ett riktigt bra och prisvärt val. Denna batterityp ingår i gruppen underhållsfria batterier och förkortningen står för ’Sealed Maintenance Free’. Fördelen med SMF-batterier är att de tack vare kalciumlegering har en 80% lägre vätskeförlust samt en lägre urladdning än standardbatterier. De har goda startegenskaper även i kallare väder och du behöver inte tänka på att fylla på något vatten. Batterierna i vårt sortiment är dessutom utrustade med 'Magic Eye', en optisk kontroll av dess laddningsstatus. Köp nytt bilbatteri redan idag!

Dags att köpa bilbatteri? Tänk på det här!

1. Batteriets storlek

Batteriet behöver få plats i batterilådan. Mät därför det nuvarande batteriet noggrant och notera såväl batteriets längd, bredd som höjd i millimeter. Om batteriet har uppstickande poler mäter du även dessa.

2. Batteriets polställning

Eftersom en del bilars kablar är kortare är det av vikt att du kontrollerar vilken sida pluspolen befinner sig på. Det nya batteriet behöver ha pluspolen på samma ställe som det gamla.

3. Batteriets startkraft

Batteriets kallstartström benämns som CCA, A eller EN och följs av en siffra. Detta är ett mått på hur stor startkraft du får och ju högre CCA-mått desto bättre. Kort förklarat betyder siffran det antal ampere som batteriet kan leverera under 30 sekunder vid en temperatur på –17,8 C, innan spänningen går under lägsta nivå. Välj ett batteri med ett högre CCA-mått om du har många kallstarter per år. Hos jem & fix kan du köpa bilbatterier med värden från 400–820 EN.

4. Batteriets kapacitet

Batteriets kapacitet mäts i amperetimmar (Ah) och innebär förenklat hur många ampere ett batteri kan leverera under en timme.

5. Batterityp & kvalitet

Bestäm dig för vilken typ av batteri samt kvalitet du vill ha. Bland underhållsfria batterier finns batterityperna AGM, GEL, EFB och SMF, som alla har sin egen teknologi och lämpar sig för olika användningsområden. De batterier som vi säljer på jem & fix är uteslutande SMF-batterier som bygger på kalciumteknologi.

När behöver man underhållsladda bilbatteri?

För att säkerställa en bra batteriprestanda bör du alltid se till att bilbatteriet är laddat.  För att förlänga livstiden på ditt bilbatteri är det dessutom viktigt att underhållsladda det. Detta är särskilt betydelsefullt under vinterns kalla månader och en stor fördel om du inte kör så ofta, eller om du behöver låta bilen stå under en längre tid. Generellt sett kan man säga att det är bättre att underhållsladda för ofta än för sällan. Med underhållsladdning minskar risken att du drabbas av ett tomt batteri och du ser på samma gång till att batteriet inte slits. För att underhållsladda bilbatteri behöver du en bra och modern batteriladdare som klarar underhållsladdning.

Hos jem & fix kan du köpa en smart batteriladdare som övergår till underhållsladdning när laddaren är färdig med laddning. Den är gnistfri samt skyddad mot felaktig polarisering, kortslutning och överladdning. Med andra ord får du en högst säker laddare som även har ett inbyggt auto-minne så att den kommer ihåg den senaste inställningen, nästa gång den slås på.

Välkommen att besöka närmaste jem & fix-butik för att köpa såväl bilbatteri som batteriladdare!

Mer bilbatteri för pengarna!